the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions

Renovation

Office Space Renovation of Shanghai YuTu Technology / Mix Architecture

20:00 - 13 September, 2018
Space "Cross" Mezzanine. Image © Bowen Hou
Space "Cross" Mezzanine. Image © Bowen Hou

Elevator hall and entrance hall. Image © Bowen Hou Lobby and Corridor. Image © Bowen Hou Staircase. Image © Bowen Hou Facade Panorama After Renovation. Image © Bowen Hou + 22

  • Architects

  • Location

    Gao Guang Lu, Qingpu Qu, Shanghai Shi, China
  • Design Team

    Suning Zhou, Ziye Wu, tao Tang, Junpeng Mao
  • Construction team

    Nantong Jielida construction services co., LTD.
  • Manuscript writer

    Suning Zhou
  • Area

    1700.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

Facade Reconstruction for the Hospital Affiliated with BJUT / United Design U10 Atelier

19:00 - 10 September, 2018
north awning. Image Courtesy of United Design U10 Atelier
north awning. Image Courtesy of United Design U10 Atelier

day and night. Image © Guangyuan Zhang lattice red brick corridor. Image © Guangyuan Zhang entrance. Image © Guangyuan Zhang entrance. Image © Daqian Yin + 30

  • Architects

  • Location

    Chaoyang, China
  • Lead Architect

    Haiwei Yu
  • Design Team

    Yuming Zhang, Tianyou Pan, Qing Feng
  • Client

    Beijing University of Technology
  • Area

    3800.0 m2
  • Project Year

    2016
  • Photographs

Renovation in Zayuan / FESCH Beijing

19:00 - 22 August, 2018
Renovation in Zayuan / FESCH Beijing, © Misae Hiromatsu, Beijing Ruijing Photo: Yuming Song
© Misae Hiromatsu, Beijing Ruijing Photo: Yuming Song

© Misae Hiromatsu, Beijing Ruijing Photo: Yuming Song © Misae Hiromatsu, Beijing Ruijing Photo: Yuming Song © Misae Hiromatsu, Beijing Ruijing Photo: Yuming Song © Daisuke Matsumoto + 13

Urban Design and Research of Nantou Old Town + Architectural Design of UABB Venue / URBANUS

22:00 - 18 August, 2018
Factory Zone Vego Plaza. Image © Chao Zhang
Factory Zone Vego Plaza. Image © Chao Zhang

UABB Birdview. Image © Chao Zhang Baode Square B3 Surrounding Street. Image © Chao Zhang Factory Zone Vego Plaza. Image © Qingshan Wu Factory Zone After Renovation. Image © Chao Zhang + 51

  • Architects

  • Location

    Nantou Old Town, Shenzhen, Guangdong, China
  • Urban Design Stage - Lead Architect

    Yan Meng
  • Urban Design Stage - Project Manager

    Yilin Lin
  • Urban Design Stage - Design Team

    Congyi Li, Kan Liu, Xuejuan Zhang, Wendy Wu | Yanfeng Wang | (Internship) Lin Tian, Na Zheng, Yifan Wang, Siying Han
  • Site Area

    282,637 ㎡
  • Floor Area

    34,070 ㎡
  • Landscape Area

    65,788 ㎡
  • Façade Renovation Area

    25,700 ㎡
  • Client

    Nanshan District Government, Shenzhen Design Union
  • Project Year

    2016
  • Photographs

Cloud, Go High / Wutopia Lab

00:00 - 2 August, 2018
© CreatAR Images
© CreatAR Images

© CreatAR Images © CreatAR Images © CreatAR Images © CreatAR Images + 17

  • Interiors Designers

  • Location

    Wentong Building A, Kunming Road 739, Shanghai, China
  • Lead Architects

    Yu Ting
  • Project Architect

    Shuojiong Zhang
  • Design Consultant

    ArchUnits
  • Lighting Consultant

    Chloe Zhang
  • Client

    Go High Fund
  • Area

    10372.0 m2
  • Project Year

    2018
  • Photographs

Heatherwick Studio and SPPARC Transform 19th Century London Exhibition Hall into Creative Hub

12:00 - 4 July, 2018
Courtesy of Heatherwick Studio / SPPARC
Courtesy of Heatherwick Studio / SPPARC

New images have been released of the $925million (£700million) redevelopment of west London’s Olympia Exhibition Centre, designed by Heatherwick Studio and SPPARC Architecture. The project will see an extensive renovation of the existing exhibition halls, and the addition of creative offices, studios, and co-working space.

The 130-year-old center will be transformed into a creative hub with 2.5 acres of public space, intended to “support ambitious enhancement to focus on creative industries, entrepreneurship, and new green space for community and visitors.”

Zhongshan Road CoWorking Space / VARY DESIGN

02:00 - 1 July, 2018
Zhongshan Road CoWorking Space / VARY DESIGN, Coworking Space Building inside Building. Image © ARCHEXIST
Coworking Space Building inside Building. Image © ARCHEXIST

Coworking Space in Building. Image © ARCHEXIST Entrance from Building-1. Image © ARCHEXIST Bridge connects Building-1 and 2. Image © ARCHEXIST Coworking Space in Building-1. Image © ARCHEXIST + 19

  • Interiors Designers

  • Location

    Zhongshan Cultural Industry Park on Zhongshan 4th Road, Yuzhong District, Chongqing, China
  • Lead Architect

    Fan Qi, Dingliang Yang
  • Design Team

    Zhixing Cai, Yinan Jiang
  • Area

    650.0 m2
  • Project Year

    2018
  • Photographs

Shanghai Hecheng Renovation / Stefano Boeri Architetti China

22:00 - 29 June, 2018
Shanghai Hecheng Renovation / Stefano Boeri Architetti China, © Paolo Roselli
© Paolo Roselli

© Paolo Roselli © Paolo Roselli © Paolo Roselli © Paolo Roselli + 31

  • Architects

  • Location

    Jing’an District, Shanghai, China
  • Lead Architects

    Stefano Boeri, Yibo Xu
  • Project Architect

    Pietro Chiodi
  • Design Coordinator

    Yifan Xu
  • Design Team

    Yitao Huang, Zhiyang Huang, Wenhai Zhu
  • Client

    Green Capital Group
  • Area

    4062.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

The House with a Tiny Patio / Atelier TAO+C

20:00 - 27 June, 2018
The House with a Tiny Patio / Atelier TAO+C, Final. Image © Shengliang Su
Final. Image © Shengliang Su

1st Bath Room. Image © Shengliang Su 1st Bath Room. Image © Shengliang Su Living Room. Image © Shengliang Su 3rd Room. Image Courtesy of Atelier TAO+C + 28

  • Architects

  • Location

    Shanghai, China
  • Design Team

    Tao Liu, Chunyan Cai, Weilu Wang, Shengding Liu, Lihui Han, Qianjuan Wang
  • Area

    190.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

V House of Dashilar / hyperSity

20:00 - 16 June, 2018
V House of Dashilar / hyperSity, Exterior View. Image Courtesy of hyperSity
Exterior View. Image Courtesy of hyperSity

Small Courtyard Atrium . Image Courtesy of hyperSity Children Play. Image Courtesy of hyperSity Second Floor Corridor. Image Courtesy of hyperSity Entrance. Image Courtesy of hyperSity + 32

  • Architects

  • Location

    Xicheng, China
  • Lead Architect

    Yang Shi, Shaojun Li
  • Design Team

    Manyu Yin, Ling Yang, Gaoliang Zhang
  • Client

    Dashilar Transboundary Center
  • Area

    150.0 m2
  • Project Year

    2018

Voids and Canopies Feature in Stefano Boeri Architetti's Renovated Transport Hub in Southern Italy

14:00 - 29 May, 2018
Voids and Canopies Feature in Stefano Boeri Architetti's Renovated Transport Hub in Southern Italy, Courtesy of Stefano Boeri Architetti
Courtesy of Stefano Boeri Architetti

Stefano Boeri Architetti has released images of their proposed renovation of Matera Central Station in Southern Italy. Matera Central FAL railway station will be structurally altered through an “aesthetic and functional redevelopment together with technological upgrading of the railway itself.”

The proposal seeks to alter the existing hierarchy of space in the city by making the transport hub a genuine and significant urban landmark, rather than simply an infrastructural node. The scheme is therefore designed to incorporate a recognizable, pedestrianized public square, forming connections with the nearby historic city center.

Courtesy of Stefano Boeri Architetti Courtesy of Stefano Boeri Architetti Courtesy of Stefano Boeri Architetti Courtesy of Stefano Boeri Architetti + 9

AL_A Selected for $55Million Renovation and Extension of Scotland's Paisley Museum

14:00 - 21 May, 2018
AL_A Selected for $55Million Renovation and Extension of Scotland's Paisley Museum, Exterior of the Paisley Museum. Image Courtesy of Paisley Museum
Exterior of the Paisley Museum. Image Courtesy of Paisley Museum

London-based AL_A has been appointed for their first Scottish commission: the $55million (£42million) transformation of the Paisley Museum. The brief calls for the revitalization of the home of Paisley’s textile heritage, natural history and art and science collections.

The museum’s transformation is a flagship project for a $135million (£100million) investment in cultural venues by the council governing the city of Paisley, in preparation for a UK City of Culture 2021 bid legacy.

Hengchuang Center / Atelier Xiang

02:00 - 5 May, 2018
Hengchuang Center / Atelier Xiang, © Pengfei Wang
© Pengfei Wang

© Pengfei Wang © Pengfei Wang © Pengfei Wang © Pengfei Wang + 33

  • Architects

  • Location

    Heng Tong Guo Ji Chuang Xin Yuan, Chaoyang Qu, Beijing Shi, China
  • Lead Architects

    Kai Xiang
  • Design Team

    Amy Wang, Zhang Yanfeng, Jax Lanzo, Zhang Haibin
  • Client

    BOE
  • Area

    1700.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

Shimen Bridge / DnA

00:00 - 25 April, 2018
Shimen Bridge / DnA, © Ziling Wang
© Ziling Wang

© Dan Han © Ziling Wang © Ziling Wang © Ziling Wang + 12

  • Architects

    DnA
  • Location

    Songyang, Lishui, Zhejiang, China
  • Lead Architect

    Tiantian Xu
  • Client

    Songyang Public Road Administration
  • Area

    460.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

Old Building Renovation on Zhenbang Road / TEAM BLDG

13:00 - 16 April, 2018
Old Building Renovation on Zhenbang Road / TEAM BLDG, © Eiichi Kano
© Eiichi Kano

© Eiichi Kano © Eiichi Kano © Eiichi Kano © Eiichi Kano + 23

  • Architects

  • Location

    114 Zhenbang Rd., Xiamen, Fujian, China
  • Lead Architect

    Lei Xiao
  • Design Team

    Lu Bai, Yingying Liu, Jialin Pan, Lizhou Ye, Pedro Ruiz Mazano
  • Area

    155.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

Jiangshan Fishing Village Renewal / Mix Architecture

00:00 - 16 April, 2018
Jiangshan Fishing Village Renewal / Mix Architecture, New and Old. Image © Bowen Hou
New and Old. Image © Bowen Hou

Bookshelves and Patio. Image © Bowen Hou Snow View. Image © Bowen Hou Glass Tea House. Image © Bowen Hou Exterior Facade. Image © Bowen Hou + 26

  • Architects

  • Location

    Jiangshan Village, Nanjing, Jiangsu, China
  • Lead Architects

    Ziye Wu, Suning Zhou, TaoTang
  • Design Team

    Man Liu, Junpeng Mao
  • Construction Team

    Nantong Jielida Construction Service Co., Ltd.
  • Area

    385.0 m2
  • Project Year

    2018
  • Photographs

Sketch Design Competition: The Renovation Of The Historic Building Of The Riga Circus And Development Vision For The Territory

09:30 - 3 April, 2018
Sketch Design Competition: The Renovation Of The Historic Building Of The Riga Circus And Development Vision For The Territory

THE AIM OF THE COMPETITION – to obtain a high-quality architectural solution, a functionally well-developed and economically justified Sketch Design that meets the requirements set out in the Brief and the Designing Programme for The renovation of the historic building of the Riga Circus and development vision for the territory.

THE COMPETITION SITE AND OBJECT – the project area of the sketch design competition is located in Riga, at Merķeļa iela 4, and it includes the territory between Merķeļa and Alfrēda Kalniņa Streets (cadastral No. 0100 005 0014) in the area of 3807 m². The study area of the sketch design

1305 STUDIO in Shanghai / 1305 STUDIO

00:00 - 30 March, 2018
© Shen-photo
© Shen-photo

© Shen-photo © Shen-photo © Shen-photo © Shen-photo + 42

  • Architects

  • Location

    Changning Qu, Shanghai, China
  • Lead Architects

    Qiang Shen, Zhigang Fu
  • Area

    480.0 m2
  • Project Year

    2018
  • Photographs