All
Projects
Products
Events
Competitions

MVRDV

BROWSE ALL FROM THIS FIRM HERE

Roskilde Festival Folk High School / MVRDV + COBE

06:00 - 25 February, 2019
Roskilde Festival Folk High School / MVRDV + COBE, © Ossip van Duivenbode
© Ossip van Duivenbode

© Rasmus Hjortshøj - COAST © Rasmus Hjortshøj - COAST © Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode + 27

Future Towers / MVRDV

06:00 - 29 November, 2018
Future Towers / MVRDV, © Ossip van Duivenbode
© Ossip van Duivenbode

© Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode + 40

  • Architects

  • Location

    Amanora Park Town, Hadapsar, Pune, Maharashtra, India
  • Category

  • Principal-in-charge

    Jacob van Rijs
  • Client

    CCL Amanora Park Town
  • Area

    140000.0 m2
  • Project Year

    2018
  • Photographs

M·Cube / MVRDV

12:00 - 16 October, 2018
© Seth Powers
© Seth Powers

© Seth Powers © Seth Powers © Seth Powers © Seth Powers + 22

  • Architects

  • Location

    Beijing, China
  • Category

  • Lead Architect

    Jacob van Rijs
  • Responsible Partner

    Wenchian Shi, Fokke Moerel
  • Design Team

    Jose Ignacio Velasco Martin, Aser Giménez, Marta Pozo, Cai Zheli, Wing Yun, Helen Tai, Arjen Ketting, Antonio Coco, Leo Stuckardt, Jonathan Schuster, Bowen Zhu and Rune Veile
  • Project Year

    2018
  • Photographs

The Imprint / MVRDV

01:00 - 24 September, 2018
© Ossip van Duivenbode
© Ossip van Duivenbode

© Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode + 32

  • Architects

  • Location

    186, Yeongjonghaeannam-ro 321beon-gil, Jung-gu, Incheon, South Korea
  • Category

  • Principal-in-charge

    Winy Maas, Jacob van Rijs
  • Partner

    Wenchian Shi
  • Design Team

    María López Calleja with Daehee Suk, Xiaoting Chen, Kyosuk Lee, Guang Ruey Tan, Stavros Gargaretas, Mafalda Rangel, Dong Min Lee
  • Area

    9800.0 m2
  • Project Year

    2018
  • Photographs

Salt / MVRDV

11:00 - 3 July, 2018
Salt / MVRDV, © Ossip van Duivenbode
© Ossip van Duivenbode

© Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode + 24

  • Architects

  • Location

    Amsterdam, The Netherlands
  • Category

  • Principal in Charge

    Jacob van Rijs
  • Client

    NIC Building Ambitions
  • Area

    3700.0 m2
  • Project Year

    2018
  • Photographs

Bulgari Kuala Lumpur / MVRDV

13:00 - 12 June, 2018
Bulgari Kuala Lumpur / MVRDV, © Daria Scagliola and Edit - Stijn Brakkee
© Daria Scagliola and Edit - Stijn Brakkee

© Daria Scagliola and Edit - Stijn Brakkee © Daria Scagliola and Edit - Stijn Brakkee © Daria Scagliola and Edit - Stijn Brakkee © Daria Scagliola and Edit - Stijn Brakkee + 26

MVRDV Releases Alternative Proposal for Taoyuan Museum of Art

12:00 - 20 March, 2018
MVRDV Releases Alternative Proposal for Taoyuan Museum of Art, Courtesy of MVRDV + JJP
Courtesy of MVRDV + JJP

MVRDV has released details of their alternative design for the Taoyuan Museum of Art, an entry for an international competition ultimately won by Riken Yamamoto & Field Shop. The MVRDV scheme, developed in collaboration with JJP Architects and Planners, seeks to become a nature-centered cultural destination, transforming the area into a “cherry room for the city.”

Throughout the design process, MVRDV drew inspiration from the natural world, recognizing the potential for public spaces in the rapidly-expanding Taoyuan City to blur the boundaries between the built and natural environment.

Courtesy of MVRDV + JJP Courtesy of MVRDV + JJP Courtesy of MVRDV + JJP Courtesy of MVRDV + JJP + 8

MVRDV Wins Competition for Dual Tower Mixed-Use Complex in Rotterdam

14:20 - 21 February, 2018
MVRDV Wins Competition for Dual Tower Mixed-Use Complex in Rotterdam, View of towers. Image © Mozses
View of towers. Image © Mozses

MVRDV has revealed the design of Weenapoint, a new mixed-use development for the firm’s home city of Rotterdam, The Netherlands.

Located in the Rotterdam Central District adjacent to Rotterdam Central Station, the 50,000-square-meter scheme will add to the recent transformation of the Weenapoint complex led by developer Maarsen Groep. The third and final phase of the master plan, MVRDV’s proposal will add 17,000 square meters of office space, a life-filled commercial plinth and up to 300 residential units.

View of the plinth. Image © Mozses View from street. Image © MVRDV Corner view. Image © Mozses Night view. Image © MVRDV + 7

MVRDV Reveals Design For Dawn Bridge, A 80m-Long Dual Use Crossing in Shanghai

15:00 - 8 February, 2018
MVRDV Reveals Design For Dawn Bridge, A 80m-Long Dual Use Crossing in Shanghai, © MVRDV
© MVRDV

The 24-m wide crossing, located near the historical town of Zhujiajiao, will feature spaces for gatherings and scenic views. MVRDV's competition-winning design for a pedestrian bridge is scheduled to be completed by 2019. 

MVRDV Wrap Curving Retail Plinth Around Landmark Office Tower in Lodz

14:30 - 2 February, 2018
MVRDV Wrap Curving Retail Plinth Around Landmark Office Tower in Lodz, © MVRDV
© MVRDV

MVRDV has revealed their design for Fabryczna Offices, a new mixed-use office and retail complex to be located in the heart of Łódź, Poland.

Fitting into the city’s master plan for development around the new central station, Fabryczna Offices “connects past to present” with its distinct, rhythmic facade and gently curving forms. A 4-story plinth wraps around the perimeter of the site to create an inner courtyard, from which a 60-meter-tall office tower will rise. This orientation allows daylight to reach all levels of the building, while maximizing the space for the publicly-accessible courtyard area.

© MVRDV © MVRDV © MVRDV © MVRDV + 5

MVRDV Design "Crystal-Rock" Facade for Mixed-Use Building in Esslingen

14:00 - 30 January, 2018
MVRDV Design "Crystal-Rock" Facade for Mixed-Use Building in Esslingen, © MVRDV
© MVRDV

MVRDV has revealed the design of The Milestone, a new mixed-use office building to be built in the city of Esslingen, Germany. Featuring a distinct, part-reflective “crystal rock” facade and a hollowed-out pixelated core, the building will become a standout new landmark and public amenity for the city.

© MVRDV © MVRDV © MVRDV © MVRDV + 8

MVRDV References Moscow's Historic Architecture with Competition-Winning Mixed-Use Design

10:50 - 22 January, 2018
MVRDV References Moscow's Historic Architecture with Competition-Winning Mixed-Use Design, Winter Street View. Image © MVRDV
Winter Street View. Image © MVRDV

MVRDV has been selected as the winner of an international competition for a new mixed-use complex to be located near several important historic buildings in the city center of Moscow, Russia. Known as Silhouette, the complex will pack 52,000 square meters (560,000 square feet) of commercial, retail and residential space into its pixelated, geometric volume.

Design Society Shenzhen / MVRDV

11:00 - 12 December, 2017
© Zhang Chao
© Zhang Chao

© Zhang Chao © Zhang Chao © Zhang Chao © Zhang Chao + 17

  • Architects

  • Location

    Shekou, Nanshan, Shenzhen, Guangdong, China
  • Category

  • Design MVRDV

    Winy Maas, Jacob van Rijs, Nathalie de Vries
  • Design Team

    Winy Maas, Wenchian Shi, Marta Pozo, with Bart Milon, Gustavo van Staveren, Cai Zheli, Matiss Groskaufmanis, Guang Ruey Tan, Sen Yang, Jan Szymankiewicz, Jose Sanmartin, Wenzhao Jia
  • Project Coordinator

    Jammy Zhu
  • Project Year

    2017
  • Photographs

MVRDV Unveils Pixelated Mixed-Use Community Around BIG-Designed Plaza in Abu Dhabi

10:31 - 5 December, 2017
MVRDV Unveils Pixelated Mixed-Use Community Around BIG-Designed Plaza in Abu Dhabi, Courtesy of MVRDV
Courtesy of MVRDV

MVRDV has teamed up with local architects Dewan Architects + Engineers to create Pixel, a 76,000-square-meter (818,000-square-foot) mixed-use residential development that will serve as a centerpiece of Abu Dhabi’s new Makers District.

Also featuring a landscape and public realm design by BIG, Pixel will become MVRDV’s first constructed project in the United Arab Emirates upon its scheduled completion in 2020.

Courtesy of MVRDV Courtesy of MVRDV Courtesy of MVRDV Courtesy of MVRDV + 11

Tianjin Binhai Library / MVRDV + Tianjin Urban Planning and Design Institute

08:45 - 2 November, 2017
Tianjin Binhai Library / MVRDV + Tianjin Urban Planning and Design Institute, © Ossip van Duivenbode
© Ossip van Duivenbode

© Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode + 23

SEOULLO Skygarden / MVRDV

00:00 - 27 October, 2017
SEOULLO Skygarden / MVRDV, © Ossip van Duivenbode
© Ossip van Duivenbode

© Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode © Ossip van Duivenbode + 71

  • Architects

  • Location

    Seoul, South Korea
  • Category

  • Design Team

    Winy Maas, Jacob van Rijs, Nathalie de Vries, Wenchian Shi, Kyosuk Lee, Kai Wang, Ángel Sánchez Navarro, Jaewoo Lee, Antonio Luca Coco, Matteo Artico, Jaime Domínguez Balgoma
  • Landscape Architect

    Ben Kuipers
  • Project Year

    2015
  • Photographs

MVRDV Create Park-Topped Community Center for Shanghai Neighborhood

14:10 - 17 October, 2017
MVRDV Create Park-Topped Community Center for Shanghai Neighborhood, © MVRDV
© MVRDV

MVRDV, in collaboration with ISA Architecture, has revealed the designed of the Zhangjiang Future Park, a park and community center for the workers and residents of Zhangjiang Hi-Tech Park in Pudong, Shanghai, China. Fully integrated into a rolling park landscape will be a library, an art centre, a performance centre and a sport center – four civic programs that are currently lacking in the neighborhood.

© MVRDV © MVRDV © MVRDV © MVRDV + 10

MVRDV and BSK To Add Timber Framed Structure to Historic Warehouse in Gothenburg

15:30 - 6 September, 2017
MVRDV and BSK To Add Timber Framed Structure to Historic Warehouse in Gothenburg, © MVRDV
© MVRDV

MVRDV, with co-architects BSK Arkitekter, has revealed the design of Magasin 113, a mixed-use transformation and extension of a 16,500-square-meter riverfront warehouse in Gothenburg, Sweden. Located within the planned Frihamnen RiverCity district – the largest ongoing urban development project in Scandinavia – the building will inject contemporary program in the existing warehouse structure, including flexible office spaces, an arts center, a cafe, pop-up shop spaces, retail shops, a restaurant and artist studios.

© MVRDV © MVRDV © MVRDV © MVRDV + 8