1. ArchDaily
  2. coworking space

coworking space: The Latest Architecture and News

Armazem Cowork / oitoo

Armazem Cowork / oitoo - Interior Photography, Cowork InteriorsArmazem Cowork / oitoo - Interior Photography, Cowork Interiors, ChairArmazem Cowork / oitoo - Interior Photography, Cowork InteriorsArmazem Cowork / oitoo - Exterior Photography, Cowork Interiors, Facade, Door, BalconyArmazem Cowork / oitoo - More Images+ 22

  • Architects: oitoo
  • Area Area of this architecture project Area :  416
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2018
  • Manufacturers Brands with products used in this architecture project
    Manufacturers :  GRAPHISOFT, Saint-Gobain, Aleluia Cerâmicas, Amorim, Ikea, +1

MVRDV to Transform Iconic Expo 2000 Pavilion into Co-working Complex

Design practice MVRDV has unveiled a new plan to transform their seminal Dutch Pavilion from the 2000 World Expo in Hannover. The project will convert the former Expo Pavilion into a co-working office building, as well as two structures for student housing and parking. The team aims to reinterpret the original project’s concept for the two new buildings and celebrate the iconic structure.

London’s Largest Co-Working Space Set to Open in 2020

London's largest co-working space is officially set to open in the summer of 2020. Designed as part of Victoria House in Bloomsbury Square by LABS Collective, the 150,000 square foot project combines office, retail and leisure space. With access to both the West End and The City, the co-working space will feature a range of rooms and layouts, from small private offices to entire floors.

London’s Largest Co-Working Space Set to Open in 2020 - Image 1 of 4London’s Largest Co-Working Space Set to Open in 2020 - Image 2 of 4London’s Largest Co-Working Space Set to Open in 2020 - Image 3 of 4London’s Largest Co-Working Space Set to Open in 2020 - Image 4 of 4London’s Largest Co-Working Space Set to Open in 2020 - More Images+ 1

Morris + Company Imagines London Tube Station Repurposed for the Homeless

Morris + Company has unveiled images of their competition-winning vision addressing London’s homelessness crisis. The M+C scheme, produced for the New Horizon Youth Center and Mayor of London-led competition, repurposes the abandoned York Road tube station into a hostel and co-working space.

Titled “Stepping Stones”, the project seeks to provide “an inclusive, viable, and holistic site strategy that can support a managed and balanced community by providing homeless young residents with a sage, supporting stepping-stone into appropriate long-term housing solutions.”

Zhongshan Road CoWorking Space / VARY DESIGN

Zhongshan Road CoWorking Space / VARY DESIGN - Cowork Interiors, Beam, Facade, Table, Chair, LightingZhongshan Road CoWorking Space / VARY DESIGN - Cowork Interiors, Beam, Facade, Stairs, Column, HandrailZhongshan Road CoWorking Space / VARY DESIGN - Cowork Interiors, Facade, Beam, HandrailZhongshan Road CoWorking Space / VARY DESIGN - Cowork Interiors, Beam, Door, Facade, Table, ChairZhongshan Road CoWorking Space / VARY DESIGN - More Images+ 14

  • Interior Designers: VARY DESIGN
  • Area Area of this architecture project Area :  650
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2018
  • Manufacturers Brands with products used in this architecture project
    Manufacturers :  Chongqing Iron and Steel Company, Linye Floors, Nanhai, Nippon Paint, Nippon Paint Holdings Co., Ltd.

SimplyWork 6.0 Co-Working Space / 11architecture

SimplyWork 6.0 Co-Working Space / 11architecture - Offices Interiors, Door, Table, ChairSimplyWork 6.0 Co-Working Space / 11architecture - Offices Interiors, FacadeSimplyWork 6.0 Co-Working Space / 11architecture - Offices Interiors, Facade, Arch, Door, Chair, TableSimplyWork 6.0 Co-Working Space / 11architecture - Offices Interiors, Door, Arch, Table, ChairSimplyWork 6.0 Co-Working Space / 11architecture - More Images+ 16

  • Architects: 11architecture
  • Area Area of this architecture project Area :  2100
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2017