We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

PSLab Offices / B-architecten

PSLab Offices / B-architecten

© Ilse Liekens© Ilse Liekens© Ilse Liekens© Ilse Liekens+ 30

  • Architects: B-architecten
  • Area Area of this architecture project Area:  262
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2019
  • Photographs Photographs:  Ilse Liekens
  • Design Team:Evert Crols, Dirk Engelen, Sven Grooten, Sebastiaan Leroy, Kristel Posen
  • City:Antwerp
  • Country:Belgium
More SpecsLess Specs
© Ilse Liekens
© Ilse Liekens

Text description provided by the architects. No-nonsense renovation and design of a listed historic warehouse for the Antwerp home of these renowned creators and builders of lighting solutions.

© Ilse Liekens
© Ilse Liekens
Section
Section
© Ilse Liekens
© Ilse Liekens

The workshop is a mix of new and existing constructions and levels and forms a creative platform for employees and customers alike. Earthy colours and basic materials are bathed in subtle dim light.

© Ilse Liekens
© Ilse Liekens

The plant room brings nature and daylight into the building.

© Ilse Liekens
© Ilse Liekens
© Ilse Liekens
© Ilse Liekens

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Antwerp, Belgium

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "PSLab Offices / B-architecten" 06 Apr 2021. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/959598/pslab-offices-b-architecten> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.