We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Gal·la House / CAVAA Arquitectes

Gal·la House / CAVAA Arquitectes

© Filippo Poli© Filippo Poli© Filippo Poli© Filippo Poli+ 20

Villanueva y Geltrú, Spain
More SpecsLess Specs
© Filippo Poli
© Filippo Poli

Text description provided by the architects. This main through apartment started from a conventional structure organized with enclosed spaces, a distributive corridor and a small south-facing balcony.

© Filippo Poli
© Filippo Poli
Existing plan / Proposed plan
Existing plan / Proposed plan
© Filippo Poli
© Filippo Poli

The new design expands the house with a new terrace in the block’s courtyard and arranges the interior rooms to bring them closer to the expanded open space.

© Filippo Poli
© Filippo Poli

The project was born with the purpose of obtaining more diaphanous spaces, where the terrace, living room, kitchen and study pieces have been linked, blurring the limits of the living areas and looking for a chain of open spaces with a direct visual relationship with the exterior of the house.

© Filippo Poli
© Filippo Poli
Axonometry
Axonometry

The proposal is also based on the design of different furniture that unifies the language of the intervention due to its textures and colours, providing storage and services at the same time.

© Filippo Poli
© Filippo Poli

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Spain

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Gal·la House / CAVAA Arquitectes" [Casa Gal·la / CAVAA Arquitectes] 29 May 2020. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/940071/gal-star-la-house-cavaa-arquitectes> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.