Goose Hut Home Bistro / Golucci Interior Architects

Goose Hut Home Bistro / Golucci Interior Architects

© Lulu Xi© Lulu Xi© Lulu Xi© Lulu Xi+ 29

Beijing, China
  • Interior Designers: Golucci Interior Architects
  • Area Area of this architecture project Area:  250
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2020
  • Photographs Photographs:  Lulu Xi
  • Manufacturers Brands with products used in this architecture project
    Manufacturers: Hafele, KD, LG Hausys, Champion, JODU Lighting
  • Chief Designer:Lee Hsuheng
  • Project Design Team:Xu Jiaojiao, Zhang Xiaohuan
  • Construction Contractor:Huazhuang Brother
  • Lighting :Jodu Lighting
  • Text :Zhang Xiaohuan
  • Translator :Lee Chenan
  • City:Beijing
  • Country:China
More SpecsLess Specs
© Lulu Xi
© Lulu Xi

I Wanna Spend Time with You, 

Goose Hutis a Bistro located in Xidan Joy City, a commercial street in Xicheng District, Beijing. Over the years, whenever people in Beijing hear about Goose Hut, they always feel warmth and sincerity in their hearts. The hard working young people of different prats of Beijing, imagine Yan She as their “home.” As the fifth branch in Beijing, our original intention of the design is not to change anything. We want to keep the brand's warm atmosphere, and we just want to provide people who yearn for beauty to do nothing and let the heart rest and relax.

© Lulu Xi
© Lulu Xi
Floor Plan
Floor Plan
© Lulu Xi
© Lulu Xi

The entire space layout is a rectangular staggered site with a floor height of only 2500mm. Our design started with trying to figure out how to make the Low floor height not oppressive. The house and the tree are the continuation of the design of the Goose Hut brand. The continuous ridge in the space is the designer's interpretation of the "love" of the Goose Hut. It is also a new unique look and feel given to this design.

© Lulu Xi
© Lulu Xi

The high and low undulations stretch freely in space, and perfectly blend with the quiet space with continuous folds. The shape of the tree under the eaves creates its own relaxing and dependent nature, giving customers a space to relax and imagine without any sense of oppression. We repeatedly pondered its modeling structure, and felt the rhythm of the tree in the house and the house in the tree. It succumbs to all formalism and expresses the warmth unique to the home under the eaves of ordinary people in a seemingly impractical state of decoration.

© Lulu Xi
© Lulu Xi

Considering that the shape and surrounding sight are not blocked, it is divided into two materials: white metal mesh and wooden finish; based on the shape, it retains the permeability of the space and adds to the dining experience A sense of mystery. The rhythmic roof shape, abstract garden, the seemingly complete space actually carries the long-awaited life beyond the design: one home, two people, three meals, four seasons, a good meal with your family, and spending the best time with your most beloved.

© Lulu Xi
© Lulu Xi

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Beijing, China

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Goose Hut Home Bistro / Golucci Interior Architects" 10 Apr 2020. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/937134/goose-hut-home-bistro-golucci-interior-architects> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.