Netease Yan Xuan Exhibition Hall / Li Fan Design Firm

Netease Yan Xuan Exhibition Hall / Li Fan Design Firm

Netease Yan Xuan Exhibition Hall / Li Fan Design Firm - Shelving, ChairNetease Yan Xuan Exhibition Hall / Li Fan Design Firm - LightingNetease Yan Xuan Exhibition Hall / Li Fan Design Firm - Image 4 of 23Netease Yan Xuan Exhibition Hall / Li Fan Design Firm - Image 5 of 23Netease Yan Xuan Exhibition Hall / Li Fan Design Firm - More Images+ 18

Hangzhou , China
  • Interior Designers: Li Fan Design Firm
  • Area Area of this architecture project Area :  200
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2018
  • Photographs
    Photographer :Dongqiang Guo
  • Manufacturers Brands with products used in this architecture project
    Manufacturers :  Han Boundary, Jotun
Netease Yan Xuan Exhibition Hall / Li Fan Design Firm - Table
© Dongqiang Guo

Text description provided by the architects. There are six different areas in the space. The overall space has a height of 5.3 meters. Designed in different display areas on the basis of a naked blank; one bedroom, one garment area, main cashier, a living room, a dining room and a comprehensive display area.

Netease Yan Xuan Exhibition Hall / Li Fan Design Firm - Image 6 of 23
© Dongqiang Guo

The shelf structure of the extension wall is designed as a modular component, which can be easily disassembled and reinstalled in another store location. The vending machine is presented with a situational display state. In this way, the exhibition hall is divided into areas required by programs: restaurant, living room, bedroom, etc. But the entire space is unified by a circle of gray and shelves. The exhibition hall feels like home. Through different divisions, d diverse spatial order is constructed.

Netease Yan Xuan Exhibition Hall / Li Fan Design Firm - Shelving, Chair
Courtesy of Li Fan Design Firm
Netease Yan Xuan Exhibition Hall / Li Fan Design Firm - Facade
Courtesy of Li Fan Design Firm
Netease Yan Xuan Exhibition Hall / Li Fan Design Firm - Image 14 of 23
Courtesy of Li Fan Design Firm

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Wangshang Rd, Binjiang, Hangzhou, Zhejiang, China

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Netease Yan Xuan Exhibition Hall / Li Fan Design Firm" 16 Feb 2019. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/901001/netease-yan-xuan-exhibition-hall-li-fan-design-firm> ISSN 0719-8884

© Dongqiang Guo

网易严选 A1 展厅 / 梨梵设计事务所

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.