the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Restaurants & Bars
  4. China
  5. Pures Design
  6. 2018
  7. JOY BOX / Pures Design

JOY BOX / Pures Design

  • 19:00 - 23 May, 2018
JOY BOX / Pures Design
© Xiaokai Zhang
© Xiaokai Zhang

© Xiaokai Zhang © Xiaokai Zhang © Xiaokai Zhang © Xiaokai Zhang + 20

  • Interiors Designers

  • Location

    1515 Zhong Shan Da Dao, Jiangan, Wuhan, Hubei, China
  • Lead Designers

    Tianyu Xiong, Xiaokai Zhang
  • Area

    70.0 m2
  • Project Year

    2018
  • Photographs

© Xiaokai Zhang
© Xiaokai Zhang

Text description provided by the architects. JOY BOX Restaurant is located on the first floor of Wuhan Tiandi Horizon Shopping Mall. The total area is 70 square meters. The south and north sides of the site are displayed façades, and the street façade is 5-meter high glass wall. Pure Design was tasked with extending the existed branding elements, retaining the sense of transparency and layering of the space, and attracting costumer’s attention continuously.

© Xiaokai Zhang
© Xiaokai Zhang

© Xiaokai Zhang
© Xiaokai Zhang

In the original site, the street entrance and mall entrance are located at the south and north sides. This separation creates a straight passageway within the space. The staff entrance is located at the corner. According to the business requirements, the food preparation area could only occupy one side of the staff entrance. Following the regular strategy, designers could use the straight passageway directly, then divide the space into a dining area and a food preparation area.

© Xiaokai Zhang
© Xiaokai Zhang

However, we chose to rotate the whole layout anticlockwise 23.7 degrees. Therefore, the customer circulation in front of the bar area becomes a right angle. This specific design gathers more customer into the bar area, in addition to enlarging the dining area and customer capacity.

© Xiaokai Zhang
© Xiaokai Zhang

View the complete gallery

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Pures Design
Office
Cite: "JOY BOX / Pures Design" 23 May 2018. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/894928/joy-box-pures-design/> ISSN 0719-8884
© Xiaokai Zhang

盒里轻食餐厅 / 朴开十向设计