Zoom image | View original size
JOY BOX Restaurant is located on the first floor of Wuhan Tiandi Horizon Shopping Mall. The total area is 70 square meters. The south and north sides of the site are displayed façades, and the street façade is 5-meter high glass wall. Pure Design was tasked with extending the existed branding elements, retaining the sense of transparency and layering of the space, and attracting costumer’s attention continuously. In the original site, the street entrance and mall entrance are located at the south and north sides. This separation creates a straight passageway within the space. The staff entrance is located at the corner. According to the business requirements, the food preparation area could only occupy one side of the staff entrance. Following the regular strategy, designers could use the straight passageway directly, then divide the space into a dining area and a food preparation area. View more View full description
Share Share