We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Bro Park Horse Racing Venue / APPELL arkitektkontor

Bro Park Horse Racing Venue / APPELL arkitektkontor

© Åke E:son Lindman© Åke E:son Lindman© Åke E:son Lindman© Åke E:son Lindman+ 13

  • Area Area of this architecture project Area :  3000
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2016
  • Photographs
    Photographs :Åke E:son Lindman
  • Manufacturers Brands with products used in this architecture project
    Manufacturers :  Jansen
  • Lead Architects : Gustav Appell
More SpecsLess Specs
© Åke E:son Lindman
© Åke E:son Lindman
Plan
Plan
© Åke E:son Lindman
© Åke E:son Lindman

Text description provided by the architects. Placed in the open rural landscape of Mälardalen, the project's aim is to melt together the existing cultural landscape with the functions of a modern racecourse.

© Åke E:son Lindman
© Åke E:son Lindman
Section
Section
© Åke E:son Lindman
© Åke E:son Lindman

The building's signature, the curved edge of the roof, is the result of the height of the cantilevering beams carrying the terraces and roofs, and the thinness of the slabs between them.

© Åke E:son Lindman
© Åke E:son Lindman

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Upplands-Bro Municipality, Sweden

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Bro Park Horse Racing Venue / APPELL arkitektkontor" 15 Apr 2021. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/960104/bro-park-horse-racing-venue-appell-arkitektkontor> ISSN 0719-8884
© Åke E:son Lindman

瑞典布罗公园赛马场 / APPELL arkitektkontor

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.