We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Sonnenklang Installation / Christoph Hesse Architects

Sonnenklang Installation / Christoph Hesse Architects

© Laurian Ghinitoiu© Christoph Hesse© Laurian GhinitoiuSonnenklang Installation / Christoph Hesse Architects+ 10

More SpecsLess Specs
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu

Text description provided by the architects. On the hill dedicated to the annual Easter fire above Referinghausen thrones the Open Mind Place Sonnenklang.

Section
Section
Plan
Plan
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu

The tent-shaped roof over a wooden lounger captures the light rays from the evening sun and the sounds of the surrounding. Here the visitor can relax and take in the landscape.

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Referinghausen, 59964 Medebach, Germany

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Sonnenklang Installation / Christoph Hesse Architects" 03 Jan 2021. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/954029/sonnenklang-installation-christoph-hesse-architects> ISSN 0719-8884
© Laurian Ghinitoiu

太阳之声装置 / Christoph Hesse Architects

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.