We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Hudson Valley Compound / Rangr Studio

Hudson Valley Compound / Rangr Studio

© Michael Biondo© Michael Biondo© Michael Biondo© Michael Biondo+ 38

More SpecsLess Specs
© Michael Biondo
© Michael Biondo

Text description provided by the architects. Designed to fit the site’s landscape and blend with the local architectural vernacular, three structures on a 75-acre lot in Columbia County, New York, resolve contradictions to provide a home for a young family of four. The main house includes two garages, seven bedrooms, four living areas yet feels like an intimate home. A balcony connecting the bedrooms overlooks a double-height living and dining area, giving the owners a view of the whole house, which greatly contributes to the feeling of intimacy. Compromised of two volumes, a rectangular wood-sided volume intersects a shingled pitched roof structure.

© Michael Biondo
© Michael Biondo

The former contains a large garage, guest bedrooms, and a playroom and can be closed off when not in use from the shingled structure, which contains the family bedrooms and main living spaces. The entry to a screened porch lies on axis with the entry hallway, with sweeping views across the valley to one side. A covered outdoor terrace overlooks the pool and provides a panoramic view unobstructed by columns.

© Michael Biondo
© Michael Biondo
Plan
Plan
© Michael Biondo
© Michael Biondo

Stone steps lead down to a long pool and continue into the pool, reminiscent of ancient step-wells found in India. A separate guest house for long term visitors is limited to 900 sq.ft by local zoning ordinances but contains two bedrooms, a living/dining/kitchen area, and a large wrapping screen porch nestled in trees with a view and within earshot of the river that borders the property.

© Michael Biondo
© Michael Biondo
© Michael Biondo
© Michael Biondo

A barn is loaded in another meadow on the property and creates spaces for activities in inclement weather, and holds a large PV solar array. The compound uses geothermal energy for heating and cooling, with efficient heat pumps that greatly reduce the need for fossil fuel energy.

© Michael Biondo
© Michael Biondo

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "Hudson Valley Compound / Rangr Studio" 20 Jul 2020. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/944003/hudson-valley-compound-rangr-studio> ISSN 0719-8884
© Michael Biondo

哈德逊河谷别墅 / Rangr Studio

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.