We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

SeibmacA Xi'an Dahua Store / Shangzhai Liangying Design

SeibmacA Xi'an Dahua Store / Shangzhai Liangying Design

© Jianing Zhang© Jianing Zhang© Jianing Zhang© Jianing Zhang+ 31

  • Construction Supervision:Maosheng Shen
  • Props Production:new cypress decoration
  • Project Client:Hong Kong Chaoyi Fund Management Co.Ltd.
  • Construction Supervision:Maosheng Shen
  • City:Xi'an
  • Country:China
More SpecsLess Specs
© Jianing Zhang
© Jianing Zhang

Text description provided by the architects. The project is located in Xi'an Dahua 1935 Industrial Park. The shopping mall was transformed from the original Changan Dahua Textile Factory. It inherits the precious modern industrial civilization and integrates the comprehensive functions of modern social cities. It is positioned to cover the Dahua Museum. Small theater clusters, cultural and art centers, boutique hotels, specialty restaurants, shopping districts, and other cultural commercial malls with multiple functions, diverse cultures, and diverse consumption.

© Jianing Zhang
© Jianing Zhang

The store has a display space of 100 square meters. How to display clothing ingeniously and fully express the fashion spirit of the seibmaca brand is our main thinking during design.

© Jianing Zhang
© Jianing Zhang
© Jianing Zhang
© Jianing Zhang

Dahua 1935 retains the original concrete structure of the main building. The shopping mall environment reveals a strong industrial style. Xi'an is China's ancient capital, which is full of cultural and heritage.

© Jianing Zhang
© Jianing Zhang
© Jianing Zhang
© Jianing Zhang

The seibmaca storefront uses a minimalist concept, using simple, modern materials such as stainless steel and iron plates to create a stylish and elegant image. A perfect balance between new and old.

© Jianing Zhang
© Jianing Zhang
© Jianing Zhang
© Jianing Zhang

White rough walls, simple stainless steel shelves, and artificial skylights on the top, we have abandoned the extra space decoration and soft-packing, so that the clothing and space complement each other in balance.

© Jianing Zhang
© Jianing Zhang
© Jianing Zhang
© Jianing Zhang

In this pure white space, we planted a dry landscape for the atrium. With mountains, stones, trees and water as natural elements, in the noisy city, the customer is presented with a feeling of comfort and tranquility, allowing the mind to relax and release, away from the urgency of daily life.

© Jianing Zhang
© Jianing Zhang

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Dahua 1935, Xi'an, Shaanxi, China

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "SeibmacA Xi'an Dahua Store / Shangzhai Liangying Design" 30 Nov 2019. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/929149/seibmaca-xian-dahua-store-shangzhai-liangying-design> ISSN 0719-8884
© Jianing Zhang

SeibmacA 西安大华店 / 上宅良营设计

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.