JoLa House / A2OFFICE

JoLa House / A2OFFICE
© Al.Ma Fotografia
© Al.Ma Fotografia

© Al.Ma Fotografia© Al.Ma Fotografia© Al.Ma Fotografia© Al.Ma Fotografia+ 31

Vila do Conde, Portugal
  • Arquiteto Responsável:Alberto Dias Ribeiro
  • Equipe De Projeto:Alberto Dias Ribeiro, Bernardo Faria, Débora Nojiri, Alexandra Marques
  • Contractor:In-Proov
  • City:Vila do Conde
  • Country:Portugal
More SpecsLess Specs
© Al.Ma Fotografia
© Al.Ma Fotografia

Text description provided by the architects. This project consisted in the remodeling and expansion of a townhouse, opening some interior spaces, and bringing more natural light to the interior of the house.

© Al.Ma Fotografia
© Al.Ma Fotografia
Section 01
Section 01
© Al.Ma Fotografia
© Al.Ma Fotografia

The entire lower floor has been transformed into a continuous space, although with perfectly delimited and hierarchical functions, thus allowing a greater sense of space and brightness.

© Al.Ma Fotografia
© Al.Ma Fotografia

A new wooden staircase, lit by a generous lantern, connects the two floors and becomes the binding element.

© Al.Ma Fotografia
© Al.Ma Fotografia

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "JoLa House / A2OFFICE" [Casa JoLa / A2OFFICE] 22 Oct 2019. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/926835/jola-house-a2office> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.