All
Projects
Products
Events
Competitions

Studio Three / D'Arcy Jones Architects

Studio Three / D'Arcy Jones Architects

© Sama Jim Canzian © Sama Jim Canzian © Sama Jim Canzian © Sama Jim Canzian + 13

© Sama Jim Canzian
© Sama Jim Canzian

Text description provided by the architects. This renovation focused on building a sculptural light-filled liner inside a 106 year old space.

With thrift, four layers of old construction and modifications were left untouched. All of the desks are simple glulam beams laid on their sides, all of the fixtures are custom made from raw steel, and the monolithic cabinetry is made from practical and cost-effective plastic laminate.

© Sama Jim Canzian
© Sama Jim Canzian

The service spaces feel dark, hefty and crude, to contrast with the glowing, faceted and crisp work spaces.

© Sama Jim Canzian
© Sama Jim Canzian

Project gallery

See all Show less

Project location

Address: Vancouver, BC, Canada

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Studio Three / D'Arcy Jones Architects" 18 Jan 2019. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/909563/studio-three-darcy-jones/> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.