the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Restaurant
  4. China
  5. ZONES DESIGN
  6. 2016
  7. Beauty Free Baking Restaurants / ZONES DESIGN

Beauty Free Baking Restaurants / ZONES DESIGN

  • 19:00 - 15 December, 2016
Beauty Free Baking Restaurants / ZONES DESIGN
Beauty Free Baking Restaurants / ZONES DESIGN, © Xia Xuwei
© Xia Xuwei

© Xia Xuwei © Xia Xuwei © Xia Xuwei © Xia Xuwei + 21

© Xia Xuwei
© Xia Xuwei

Text description provided by the architects. Project site is located in wuchang district of wuhan han street near wanda square, covers an area of 205 square meters, the building is divided into upper and lower two layers of space, the owner want to give customer satisfactory service and dining environment.

Diagram
Diagram

Case based on the style LOFT, extensive use of wood and steel to construct the space, the overall tone of gray and white cement wall as a background to set off paint wood texture.

© Xia Xuwei
© Xia Xuwei

Restaurant on the one hand, using the simple industrial wind metal materials, and by ground extends to the top surface pine frame, on the other hand, bright white square brick and glass used in the chef workbench and sales window, the two formed a contrast on the material.

Axonometric
Axonometric

The second floor is the dining area, designers use dark blue seats and curtains to bring a little bit quiet interior space, so that customers can enjoy a delicious meal at ease here.

© Xia Xuwei
© Xia Xuwei

Criss-crossing wooden and black steel played a certain role in blocking and segmentation of space in space. 

© Xia Xuwei
© Xia Xuwei

Space accessories extensive use of industrial elements and baking soft decoration, black steel and wood structure with the lap not only sketched out the shape of each space, but also create a unique flow of the restaurant line.

© Xia Xuwei
© Xia Xuwei
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite: "Beauty Free Baking Restaurants / ZONES DESIGN" 15 Dec 2016. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/801082/beauty-free-baking-restaurants-zones-design/> ISSN 0719-8884
© Xia Xuwei

美自在烘焙餐厅 / 众舍空间设计