Zoom image | View original size
Project site is located in wuchang district of wuhan han street near wanda square, covers an area of 205 square meters, the building is divided into upper and lower two layers of space, the owner want to give customer satisfactory service and dining environment. Case based on the style LOFT, extensive use of wood and steel to construct the space, the overall tone of gray and white cement wall as a background to set off paint wood texture. Restaurant on the one hand, using the simple industrial wind metal materials, and by ground extends to the top surface pine frame, on the other hand, bright white square brick and glass used in the chef workbench and sales window, the two formed a contrast on the material. The second floor is the dining area, designers use dark blue seats and curtains to bring a little bit quiet interior space, so that customers can enjoy a delicious meal at ease here. View more View full description
Share Share