We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Office PARK-NG / IROJE KHM Architects

Office PARK-NG / IROJE KHM Architects

Office PARK-NG / IROJE KHM Architects - Image 2 of 22Office PARK-NG / IROJE KHM Architects - Image 3 of 22Office PARK-NG / IROJE KHM Architects - Image 4 of 22Office PARK-NG / IROJE KHM Architects - Image 5 of 22+ 22

Office PARK-NG / IROJE KHM Architects - Image 8 of 22
© JongOh Kim

Text description provided by the architects. UNEXPECTEDNESS OF COEXISTENCE OF WORKING, RESTING, STROLLING.

By increasing part time serviced employees, to solve the problem of decreasing of efficiency of economic management, president of management set up the advanced plan to offer an interesting hybrid place of resting and strolling to compensate for the reduction of physical area of their office.

Office PARK-NG / IROJE KHM Architects - Image 6 of 22
© JongOh Kim

LANDSCAPE COMPOSED BY JUNGJA AND SMALL HILL

By landscaping conference room as Korean JungJa which has “Toetmaru”, suspended-folding doors and library as small hill, we designed this hybrid office as being landscape of Korean garden, metaphorically.

Office PARK-NG / IROJE KHM Architects - Image 15 of 22
© JongOh Kim

By blending the concept of park for resting and enjoying, and working place, we designed the programs of stepped garden, JungJa, bar, lounge, etc, to enjoy the free strolling. Thereby, all the places are characterized as various places of working we expected to improve the efficiency of working by interaction of hybrid behavier, working, resting, strolling.

Office PARK-NG / IROJE KHM Architects - Image 17 of 22
First Floor Plan

CONTRADISTINCTIVE HARMONY OF TRADITION AND MODERNITY

Young people, the user of this space, require to use wood for main material because of it’s ecological property. We decided to use translucent polycarbonate glass as a sort of partition. thereby, we try to produce a traditional but modern office landscape by contradistinctive harmony of wood and plastic glass, in terms of material.

Office PARK-NG / IROJE KHM Architects - Image 10 of 22
© JongOh Kim

To achieve low cost of construction and to emphasize property of wood, we finished cement mortar on existing wall and ceiling and expected that stately modernity of cement mortar emphasize the classic mildness of wood.

Office PARK-NG / IROJE KHM Architects - Image 14 of 22
© JongOh Kim

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Yeouido, 3 Yeoeuido-dong, Yeongdeungpo-gu, Seoul, South Korea

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Office PARK-NG / IROJE KHM Architects" 27 Apr 2015. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/623511/office-park-ng-iroje-khm-architects> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.