Azuchi House / ALTS Design Office

Azuchi House / ALTS Design Office
Azuchi House / ALTS Design Office - Chair, Beam, Handrail
via ALTS Design Office
  • Architects: ALTS Design Office
  • Area Area of this architecture project Area :  88
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2013

Azuchi House / ALTS Design Office - Windows, HandrailAzuchi House / ALTS Design Office - Sofa, Table, ChairAzuchi House / ALTS Design Office - Chair, WindowsAzuchi House / ALTS Design Office - Windows, BedroomAzuchi House / ALTS Design Office - More Images+ 10

“It seem to be small space, but which cause to feel big. ”
“It seem to closed space, but which is opened to other space. ”
“It seem to be internal space, but which makes you feel being external space. ”

Azuchi House / ALTS Design Office - Sofa, Table, Chair
via ALTS Design Office

We have tried to include such as conflicting sensations, and create various and rich spaces. So we considered that "Make a ‘house’ in a house".

Azuchi House / ALTS Design Office - Windows, Handrail
via ALTS Design Office

First, we designed inside liberating space like outside. Next, we designed a BOX (‘house ‘) enclose only the required privacy features in the house.

Azuchi House / ALTS Design Office - Image 8 of 15
via ALTS Design Office

Thereby, small ‘house’ with different levels are appeared in the inside space, and which create a new space rich and diverse. These new spaces gently connect family relationship and make the boundaries vague.

Azuchi House / ALTS Design Office - Image 11 of 15
First Floor Plan

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "Azuchi House / ALTS Design Office" 22 Aug 2013. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/418403/azuchi-house-alts-design-office> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.