We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Children’s Recreation Centre / AIR Architecture

Children’s Recreation Centre / AIR Architecture

©  David Boureau©  David Boureau©  David Boureau©  David Boureau+ 13

Pierrelaye, France

Text description provided by the architects. The children’s recreation centre is located in a small rural town in the midst of agricultural warehouses. The plan takes into account the particular layout of the site: the building can be accessed only through a narrow path that stretches into it.

©  David Boureau
©  David Boureau

The main structure follows and reinforces this urban pattern, thereby becoming an articulation, a filter between the town and the domain reserved for chidren. Seen from the street, the edifice blends in with other buildings thanks to a single volume enterely covered with mechanical tiles. On the other side, small coloured houses of varying shapes open onto the garden designed for the children.

©  David Boureau
©  David Boureau

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Pierrelaye, 95, France

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Children’s Recreation Centre / AIR Architecture" 11 Nov 2009. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/40323/children%25e2%2580%2599s-recreation-centre-air-architecture> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments
©  David Boureau

儿童娱乐中心 / AIR Architecture

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.