the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Extension
  4. Japan
  5. aoydesign
  6. 2013
  7. Naya / aoydesign

Refurbishment in Architecture

presented by the MINI Clubman

Naya / aoydesign

  • 01:00 - 12 July, 2013
Naya / aoydesign
Naya / aoydesign, Courtesy of aoydesign
Courtesy of aoydesign

Courtesy of aoydesign Courtesy of aoydesign Courtesy of aoydesign Courtesy of aoydesign + 13

  • Architects

  • Location

    Japan
  • Architect in Charge

    Shigeo Aoyama, Yukiko Sumitani
  • Contractor

    Nishimoto Builder
  • Structural Design

    Masaki Structural laboratory
  • Area

    99.0 sqm
  • Project Year

    2013
Courtesy of aoydesign
Courtesy of aoydesign

Text description provided by the architects. The barn is located in the plain in Saitama Prefecture ,Japan. Under the large roof, the building is consisted of three functions; one is the entrance gate, another is the crop warehouse, and the other is flexible open space for parking and working.

Courtesy of aoydesign
Courtesy of aoydesign

The big roof slanted one-way toward the road is aimed not only at redeucing the façade volume for passersby but also at using the inside effectively as loft space. The angled wall in the middle is designed for vehicles to turn easily. Thejointer line preventing form mortar cracks is also designed as patterns making the large flat-faced building more expressive.

Floor Plan
Floor Plan
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite: "Naya / aoydesign" 12 Jul 2013. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/399063/naya-aoydesign/> ISSN 0719-8884