We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Market Hall in Ghent / Marie-José Van Hee + Robbrecht & Daem, by Hufton + Crow

Market Hall in Ghent / Marie-José Van Hee + Robbrecht & Daem, by Hufton + Crow

The Marie-José Van Hee + Robbrecht & Daem designed Market Hall in Ghent reinstates the presence of old urban areas that had become unrecognizable. As an urban interior, the inside embraces the passer-by with a dual modulated wooden ceiling, whose small windows scatter light inwards. The exterior, the entire building in fact, seems to assume a respectful role relative to the nobler historic stone buildings.

We have previously brought you
images of the project, but these latest images by Hufton + Crow truly capture the experience and highlight the project's materials and principles. A complete gallery of their photos can be viewed after the break.

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Ghent, Belgium

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: Alison Furuto. "Market Hall in Ghent / Marie-José Van Hee + Robbrecht & Daem, by Hufton + Crow" 08 May 2013. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/368920/market-hall-in-ghent-marie-jose-van-hee-robbrecht-and-daem-by-hufton-crow> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments
© Hufton + Crow

比利时根特市场大厅/ Marie-José Van Hee + Robbrecht & Daem

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.