Yunfen Restaurant / JANG STUDIO

Yunfen Restaurant / JANG STUDIO
Yunfen Restaurant / JANG STUDIO  - Interior Photography, Dining room, Table, Chair
© Archi-Translator

Yunfen Restaurant / JANG STUDIO  - Exterior Photography, Windows, Facade, ColumnYunfen Restaurant / JANG STUDIO  - Interior Photography, Dining room, Table, Chair, BeamYunfen Restaurant / JANG STUDIO  - Interior Photography, Dining room, Chair, BeamYunfen Restaurant / JANG STUDIO  - Interior Photography, Kitchen, Table, Chair, WindowsYunfen Restaurant / JANG STUDIO  - More Images+ 16

  • Architects: JANG STUDIO
  • Area Area of this architecture project Area :  75
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2021
  • Photographs
    Photographs :Archi-Translator
  • Lead Architects : Filip Gałuszka
  • Architecture Design : Filip Gałuszka, Zi Song
More SpecsLess Specs
Yunfen Restaurant / JANG STUDIO  - Exterior Photography, Windows, Facade, Column
© Archi-Translator

Text description provided by the architects. The project is located in a transformed industrial park called STATION. The entire zone in 2021 right after COVID-19 rapidly has become a hot spot for families, youngsters, and creative minds. In the heart of STATION, there is a rice noodle bar-YUNFEN-that aims to bring a fresh and playful experience to customers through the interior and branding design.

Yunfen Restaurant / JANG STUDIO  - Interior Photography, Windows, Facade
© Archi-Translator

Two mushrooms are brutal, they were arranged in different levels, overlapped a bit, and became a giant organic installation together with the spiral staircase. Each steel gill strengthens the mushroom. In the form of the corrugated aluminum cashier, linear wall lamps are exposed.

Yunfen Restaurant / JANG STUDIO  - Interior Photography, Dining room, Chair, Beam
© Archi-Translator

Yunfen Restaurant / JANG STUDIO  - Interior Photography, Table, Chair, Beam
© Archi-Translator

From the back, wall to the floor until cashier surfaces are all paved with manmade brick tiles, which are consistent with original bricks. Customized table sets, Logo, and menu are all related to the dynamic character of rice noodles, adding spice to the whole space.

Yunfen Restaurant / JANG STUDIO  - Windows, Table
Axonometric. Image Courtesy of JANG STUDIO
Yunfen Restaurant / JANG STUDIO  - Interior Photography, Kitchen, Table, Chair, Windows
© Archi-Translator

The original façade had a number of regular windows, they were merged on the ground level into one large opening, thus blurring the outside and inside. The height difference naturally becomes the seating area. Moreover, warm, whitewashed stone unified the wall, in contrast with the original industrial brick wall, which can be easily noticed by passersby.

Yunfen Restaurant / JANG STUDIO  - Exterior Photography, Windows, Facade
© Archi-Translator
Yunfen Restaurant / JANG STUDIO  - Exterior Photography, Windows
© Archi-Translator

The upward-growing "mushrooms", tables and chairs are full of vitality. Stepping into Yunfen is like being in an urban garden, standing on the mushroom is like being on the cloud, then you start to imagine...

Yunfen Restaurant / JANG STUDIO  - Exterior Photography, Windows, Facade
© Archi-Translator

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Langyuan station, NO.53 Banjieta Rd, Chaoyang District, Beijing, China

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Yunfen Restaurant / JANG STUDIO " 27 Dec 2021. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/974191/yunfen-restaurant-jang-studio> ISSN 0719-8884

© Archi-Translator

云粉餐厅 / JANG STUDIO

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.