We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Short Sentence Office / Woodo Studio

Short Sentence Office / Woodo Studio

The logo disappears as the door moving. Image © yuuuunstudioRecreation area, the floating of the large sliding door achieves spatial flow changes. Image © yuuuunstudioLarge conference room. Image © yuuuunstudiointerior space switching GIF. Image © yuuuunstudio+ 30

  • Architects: Woodo Studio
  • Area Area of this architecture project Area:  330
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2021
  • Photographs Photographs:  yuuuunstudio
  • Manufacturers Brands with products used in this architecture project
    Manufacturers: HAY
  • Lead Architect: Wei Wang
  • Design Team:Elsie, Jiahong Chen, Yan He
  • Client:Short Sentence
  • City:Shanghai
  • Country:China
More SpecsLess Specs
The logo disappears as the door moving. Image © yuuuunstudio
The logo disappears as the door moving. Image © yuuuunstudio

Text description provided by the architects. Woodostudio has created a new office located in Shanghai ANKEN Park for Short Sentence, which is a local independent womenswear design brand. The design concept starts with a "framed garden". The site is surrounded by a green landscape. The desire of the client and designer is to maintain a calm relationship between inside and outside with as little contrast as possible. The result is ultimately a uniform concept, serene and simple use of natural using stable raw materials to create space. The function works cleverly to create an aesthetic feeling.

Recreation area, the floating of the large sliding door achieves spatial flow changes. Image © yuuuunstudio
Recreation area, the floating of the large sliding door achieves spatial flow changes. Image © yuuuunstudio
© yuuuunstudio
© yuuuunstudio
Large conference room. Image © yuuuunstudio
Large conference room. Image © yuuuunstudio

Modern natural interior spaces built with new art elements, using beige, wood colors, and gray as the main visual tone. The symmetry of the space is established through a range of architectural elements. Soft tones and materials are chosen to enhance realism and comfort. The rough and perfect natural birch plywood materials give the office a homey feel of familiarity, primitive and unpretentious. The core of modern simplicity is restraint.

Recreation area, the floating of the large sliding door achieves spatial flow changes. Image © yuuuunstudio
Recreation area, the floating of the large sliding door achieves spatial flow changes. Image © yuuuunstudio

Recreation area, the floating of the large sliding door achieves spatial flow changes. Image © yuuuunstudio
Recreation area, the floating of the large sliding door achieves spatial flow changes. Image © yuuuunstudio

From the inside out, or from the outside in, the creation of Woodo Studio is always closely related to the horizontal scale, and more importantly the dialogue during the design process. To achieve a predetermined comfortable atmosphere, the designer applied walls and a warm, subtle palette.

© yuuuunstudio
© yuuuunstudio
plan
plan
office area. Image © yuuuunstudio
office area. Image © yuuuunstudio

A series of custom-made sun panel screens with special designs can be fully opened. Many changes of moving lines and surfaces are designed carefully so that the space has great visual permeability and flexibility from inside to outside.

The whole project adopts a relatively restrained and weakened design, giving way to the functionality of the space and removing the superfluous decoration. Give space back to the interior area and nature. The circulation of the space in circulation is very pleasant and advanced.

conference room. Image © yuuuunstudio
conference room. Image © yuuuunstudio
Original furniture details. Image © yuuuunstudio
Original furniture details. Image © yuuuunstudio

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Pingwu Road, Shanghai, China

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Short Sentence Office / Woodo Studio" 20 Jul 2021. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/965267/short-sentence-office-woodo-studio> ISSN 0719-8884
Recreation area, the floating of the large sliding door achieves spatial flow changes. Image © yuuuunstudio

Short Sentence 办公室 / 木斗设计

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.