We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Sage VIP Lounge / LABOTORY

Sage VIP Lounge / LABOTORY

Sage VIP Lounge / LABOTORY - Interior Photography, Dining room, Table, WindowsSage VIP Lounge / LABOTORY - Interior Photography, Living Room, Table, WindowsSage VIP Lounge / LABOTORY - Interior Photography, GlassSage VIP Lounge / LABOTORY - Interior Photography, Table+ 24

  • Architects: LABOTORY
  • Area Area of this architecture project Area :  115
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2021
  • Photographs
    Photographs :Yongjoon Choi
  • Lead Architects : Kimin Park, Jinho Jung
More SpecsLess Specs
Sage VIP Lounge / LABOTORY - Interior Photography, Bathroom
© Yongjoon Choi

Text description provided by the architects. The Hyundai Seoul, VIP Lounge, has its brand core value in the space. Through the brand image of The Hyundai Seoul VIP Lounge, we define Jasmine Black, Jasmine, and Sage VIP lounges can be poems, paintings, and letters. As the form and function of the tea, we established the design language by color and spatialized it.

Sage VIP Lounge / LABOTORY - Interior Photography, Living Room
© Yongjoon Choi
Sage VIP Lounge / LABOTORY - Image 24 of 24
Floor Plan
Sage VIP Lounge / LABOTORY - Interior Photography
© Yongjoon Choi

First of all, the shape of the tea is shown as the spatial element through the elegant curves of the teacup, neat tea tray shape, and clean layout.

Sage VIP Lounge / LABOTORY - Interior Photography
© Yongjoon Choi
Sage VIP Lounge / LABOTORY - Interior Photography
© Yongjoon Choi
Sage VIP Lounge / LABOTORY - Interior Photography
© Yongjoon Choi

Second, the functions of relaxation and conversation over tea make comfortable feeling in the space.

Sage VIP Lounge / LABOTORY - Interior Photography, Glass
© Yongjoon Choi
Sage VIP Lounge / LABOTORY - Interior Photography, Dining room, Table, Windows
© Yongjoon Choi

Thirdly, the colors of transparent and clear tea and clean teacups are reflected throughout the space. As such, we wanted to convey the cozy and unique experience of the Sage VIP lounge, The Hyundai Seoul.

Sage VIP Lounge / LABOTORY - Interior Photography, Table
© Yongjoon Choi

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Yeongdeungpo-gu, Seoul, South Korea

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Sage VIP Lounge / LABOTORY" 15 Jul 2021. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/965000/sage-vip-lounge-labotory> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.