We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

E2211 House / RAVEL Architecture

E2211 House / RAVEL Architecture

© Chase Daniel© Chase Daniel© Chase Daniel© Chase Daniel+ 21

© Chase Daniel
© Chase Daniel

Text description provided by the architects. A poured-in-place concrete wall serves as a boundary to a private north-facing entry garden. The building is justified to the back of the lot in order to maximize the outdoor space. Large double-story glazing connects the dining area and courtyard for an indoor/outdoor feel.

© Chase Daniel
© Chase Daniel
Ground floor plan
Ground floor plan
© Chase Daniel
© Chase Daniel

The home features a semi-connected kitchen with built-in appliances - for entertaining and discreet conversation zones. The ground floor master has exterior access and a unique combination bathroom-closet. The second-floor den overlooks the dining room out to the northern yard.

© Chase Daniel
© Chase Daniel

A southern clerestory window balances light throughout the year, helping to provide natural illumination to every room in the house. Hand-made rift-sawn white oak cabinetry is featured throughout the home.

© Chase Daniel
© Chase Daniel

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "E2211 House / RAVEL Architecture" 19 Mar 2021. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/958823/e2211-house-ravel-architecture> ISSN 0719-8884
© Chase Daniel

E2211奥斯汀住宅 / RAVEL Architecture

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.