We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Campo Alegre Apartment / Costa Lima Arquitectos

Campo Alegre Apartment / Costa Lima Arquitectos

© Ivo Tavares Studio© Ivo Tavares Studio© Ivo Tavares Studio© Ivo Tavares Studio+ 25

More SpecsLess Specs
© Ivo Tavares Studio
© Ivo Tavares Studio

Text description provided by the architects. The apartment is located on a collective housing building from the early 70s and oriented to the east, south and west, enjoying a remarkable sun exposure and a privileged view over the river.

© Ivo Tavares Studio
© Ivo Tavares Studio
Plan
Plan
© Ivo Tavares Studio
© Ivo Tavares Studio

Regarding the client's needs, the project introduced changes in the configuration of the internal space, transforming the original five bedrooms structure into a three bedrooms apartment. This operation enabled the creation of a master suite with a closet and a significant increase in the kitchen area.

© Ivo Tavares Studio
© Ivo Tavares Studio

Looking for a careful approach and reusing existing materials, the intervention improved the quality of the internal space and the comfort and energy efficiency of the apartment.

© Ivo Tavares Studio
© Ivo Tavares Studio

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Oporto, Portugal

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Campo Alegre Apartment / Costa Lima Arquitectos" [Apartamento Campo Alegre / Costa Lima Arquitectos] 02 Apr 2021. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/957474/campo-alegre-apartment-costa-lima-arquitectos> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.