Pflug Installation / Christoph Hesse Architects

Pflug Installation / Christoph Hesse Architects

Courtesy of Christoph Hesse Architects© Laurian Ghinitoiu© Laurian Ghinitoiu© Laurian Ghinitoiu+ 10

  • Architect In Charge:Christoph Hesse
  • City:Medebach
  • Country:Germany
More SpecsLess Specs

Text description provided by the architects. The Pflug reminisces of the village’s rural origins. Digitized records that tell stories of ancestors’ daily life are reproduced.

© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu

A staircase takes you down into the walkable sculpture to wander around and to listen to the old tales on a bench with a view over the fields and the landscape.

Courtesy of Christoph Hesse Architects
Courtesy of Christoph Hesse Architects
Axonometric
Axonometric
Section
Section
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu

Despite the fatiguing and arduous life, the stories advocate finding joy and satisfaction in life.

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Referinghausen, 59964 Medebach, Germany

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Pflug Installation / Christoph Hesse Architects" 31 Dec 2020. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/954030/pflug-christoph-hesse-architects> ISSN 0719-8884
Courtesy of Christoph Hesse Architects

Pflug观景装置 / Christoph Hesse Architects

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.