We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

ATOP Beauty Clinic / TEAM55667788

ATOP Beauty Clinic / TEAM55667788

ATOP Beauty Clinic / TEAM55667788 - Interior PhotographyATOP Beauty Clinic / TEAM55667788 - Interior PhotographyATOP Beauty Clinic / TEAM55667788 - Interior Photography, Stairs, Handrail, ColumnATOP Beauty Clinic / TEAM55667788 - Interior Photography, Stairs+ 32

More SpecsLess Specs
ATOP Beauty Clinic / TEAM55667788 - Interior Photography
© Yongjoon Choi

Text description provided by the architects. A Space of Remedy beyond Treatment; A Space Can Heal You.

ATOP Beauty Group, valuing the communication through various cultural programs, intended to create a space of skincare clinic with culture.

ATOP Beauty Clinic / TEAM55667788 - Interior Photography, Beam
© Yongjoon Choi
ATOP Beauty Clinic / TEAM55667788 - Image 31 of 32
Plan
ATOP Beauty Clinic / TEAM55667788 - Interior Photography, Column
© Yongjoon Choi

What kind of experience could a space give you beyond the skincare service?  The overall space is open and spacious, but the service rooms are made private.  All customers can experience a consistent mood throughout the space from the moment they walk in and feel the openness beyond the partitions until the moment they walk out.

ATOP Beauty Clinic / TEAM55667788 - Interior Photography, Stairs, Bedroom
© Yongjoon Choi

There are natural materials, textures, and subtle light throughout.  The painting of rough texture similar to earthenware has been added to the arched ceiling and walls.  There are sturdy stone stylobates on both ends of the space and the light glows behind them so customers can feel comfortable without any glare while they are being treated on the bed.  Customers can experience natural materials along with natural lighting that brings psychological tranquility and warmth.  Also, a greater meaning of balance has been created by adding lighted elements to the space. 

ATOP Beauty Clinic / TEAM55667788 - Interior Photography, Stairs, Handrail, Column
© Yongjoon Choi

The space consists of 7 private care zones and 2 private rooms.  Customers can check the information on the latest beauty culture and enjoy the clinic programs while enjoying the view of artifacts displayed along the stylobate by the headboard of each bed.  The all-in-one care zone offers them various services and cultural experiences at the same time. ATOP has suggested how a cosmetic surgery clinic should evolve in the future by creating a space of remedy and culture beyond mere treatment. 

ATOP Beauty Clinic / TEAM55667788 - Image 8 of 32
© Yongjoon Choi

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:14F, 105 Teheran-ro, Yeoksam 1(il)-dong, Gangnam-gu, Seoul, South Korea

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "ATOP Beauty Clinic / TEAM55667788" 20 Aug 2020. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/946065/atop-beauty-clinic-team55667788> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.