Glass House Laboratory / STAY Architects

Glass House Laboratory / STAY Architects

Glass House Laboratory / STAY Architects - Interior Photography, Wood, BeamGlass House Laboratory / STAY Architects - Interior Photography, GlassGlass House Laboratory / STAY Architects - Interior Photography, Brick, CountertopGlass House Laboratory / STAY Architects - Exterior PhotographyGlass House Laboratory / STAY Architects - More Images+ 34

  • Architects: STAY Architects
  • Area Area of this architecture project Area :  201
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2019
  • Photographs
    Photographs :Dong-il Lee
  • Manufacturers Brands with products used in this architecture project
    Manufacturers :  AutoDesk, Adobe, CHEONG-O Engineering, Crestial, LG Electronics, Magam, S&C Ceramic, Trimble Navigation
More SpecsLess Specs
Glass House Laboratory / STAY Architects - Exterior Photography
© Dong-il Lee

Text description provided by the architects. Glassohuse Laboratory is located in the middle of a quiet residential area and farmland, which is relatively rare for tourists in Yangpyeong. It is a space where research is conducted on the development of herbs, extraction of important components, and methods of using the extract.

Glass House Laboratory / STAY Architects - Interior Photography, Glass, Beam
© Dong-il Lee
Glass House Laboratory / STAY Architects - Image 38 of 39
Exterior 02
Glass House Laboratory / STAY Architects - Exterior Photography, Glass, Concrete
© Dong-il Lee

From the design stage, with the client, he considered the method of fostering the herb and the environment, and researched the facilities and systems to apply the rearing method that does no utilize soil. A glass greenhouse was adopted to combine natural light and ventilation in and artificial growth environment, and the residential part was finished with walls made of polycarbonate and wood for insulation and external field of view.

Glass House Laboratory / STAY Architects - Interior Photography, Kitchen, Brick
© Dong-il Lee
Glass House Laboratory / STAY Architects - Image 29 of 39
First Floor Plan
Glass House Laboratory / STAY Architects - Interior Photography, Glass
© Dong-il Lee

The interior is planned in two stories using the height of the roof. The first floor consists of a research space, and the second floor consists of a rest space where the user can observe the entire growing area, and a convenient loading and unloading entrance is placed between the research space and the greenhouse space to consider the convenience of management.

Glass House Laboratory / STAY Architects - Exterior Photography
© Dong-il Lee

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:58-3 Beolmadang-gil, Seojong-myeon, Yangpyeong, Gyeonggi-do, South Korea

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Glass House Laboratory / STAY Architects" 20 Jul 2020. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/944013/glass-house-laboratory-studio-stay-architects> ISSN 0719-8884

© Dong-il Lee

韩国玻璃屋实验室 / STAY Architects

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.