We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Carmelites Extension / NOTAN OFFICE

Carmelites Extension / NOTAN OFFICE
© NICOLAS DELAROCHE
© NICOLAS DELAROCHE

© NICOLAS DELAROCHE© NICOLAS DELAROCHE© NICOLAS DELAROCHE© NICOLAS DELAROCHE+ 17

More SpecsLess Specs
© NICOLAS DELAROCHE
© NICOLAS DELAROCHE

Text description provided by the architects. Urban transition and new orientations. The project adds two floors on an existing volume and reorganize entirely the plan with a creation of a patio, transforming an urban house into a two apartment construction, a duplex on the two first floors and a triplex above it.

© NICOLAS DELAROCHE
© NICOLAS DELAROCHE
First Floor Plan
First Floor Plan
Section
Section
© NICOLAS DELAROCHE
© NICOLAS DELAROCHE

Situated between a high and a low building, the project become an opportunity to link the two different scales of the street. The roof extension becomes a way to finish the street with creations of terraces and new orientations instead of a blind wall.

© NICOLAS DELAROCHE
© NICOLAS DELAROCHE

The transition between the different heights of the neighboring constructions is progressive.

© NICOLAS DELAROCHE
© NICOLAS DELAROCHE

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Bruselas, Belgium

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Carmelites Extension / NOTAN OFFICE" 31 May 2020. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/939399/carmelites-extension-notan-office> ISSN 0719-8884
© NICOLAS DELAROCHE

布鲁塞尔街边公寓改造,向上生长 / NOTAN OFFICE

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.