All
Projects
Products
Events
Competitions

Equine Pavilion in Aulesti / ELE Arkitektura

Equine Pavilion in Aulesti / ELE Arkitektura

© ELE Arkitektura © ELE Arkitektura © ELE Arkitektura © ELE Arkitektura + 20

  • Lead Architects: Eduardo Landia, Eloi Landia
  • Design Team: Eduardo Landia, Eloi Landia
More Specs Less Specs
© ELE Arkitektura
© ELE Arkitektura

Text description provided by the architects. Starting from a simple volume and a conventional structural system, it has been sought to emphasize the tectonics of each material, modulating each encounter and  facilitating commissioning.

© ELE Arkitektura
© ELE Arkitektura
Plan / Elevations
Plan / Elevations
© ELE Arkitektura
© ELE Arkitektura

The use of reinforced concrete blocks placed in different positions solves the needs of ventilation while providing natural light to the interior.

© ELE Arkitektura
© ELE Arkitektura

The supporting structure, the galvanized steel sliding doors and the interior partitions are modulated according to the size of the concrete block, generating constructive coherence and dimensional coordination throughout the building.

© ELE Arkitektura
© ELE Arkitektura

Project gallery

See all Show less

Project location

Address: 48380 Aulestia, Vizcaya, Spain

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Equine Pavilion in Aulesti / ELE Arkitektura" [Pabellón equino en Aulesti / ELE Arkitektura] 06 Nov 2019. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/927541/equine-pavilion-in-aulesti-ele-arkitektura/> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.