N² / YPYC architects

N² / YPYC architects

N² / YPYC architects - Door, FacadeN² / YPYC architects - ChairN² / YPYC architects - Windows, Table, ChairN² / YPYC architects - Windows, Facade+ 17

  • Interior Designers: YPYC architects
  • Area Area of this architecture project Area :  40
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2018
  • Photographs
    Photographs :PROJECTION
  • Manufacturers Brands with products used in this architecture project
    Manufacturers :  3M, Bentu, Hafele
  • Lead Architects : Yan Zhang, Jianan Shan
  • Design Team : Guolei Sun, Jinna Yang
  • Clients : Nai You Dang Gao
  • City : Hangzhou
  • Country : China
More SpecsLess Specs
N² / YPYC architects - Door, Facade
© PROJECTION

Text description provided by the architects. N² is a tiny patisserie, at the beginning of the design phase, we got a moodboard from the client which lead us to a color pallet of pink and white. Within this small space, we try to create very intimate and tender eating experience. So we thought about transparency.

N² / YPYC architects - Image 13 of 17
© PROJECTION

The only storefront facing south, instead of opening up the front we use pickling glass brick to block the visual connection between interior and exterior, which also liquefies the direct sunlight into soft and vague light.

N² / YPYC architects - Chair
© PROJECTION
N² / YPYC architects - Chair
© PROJECTION

Different from the clean cut storefront, curve is the main language of interior space, a series of wall seats by the left, and a round edge counter/cabinet in front.

N² / YPYC architects - Image 7 of 17
© PROJECTION
N² / YPYC architects - Image 8 of 17
© PROJECTION

We designed a square grid acrylic light inserted into the right wall, an obscure pink glow from the acrylic and become a very interesting element in the space.

N² / YPYC architects - Windows, Facade
© PROJECTION

The back of the space is kitchen, the ceiling curves fall down and automatically become the division between kitchen and dining area, only left decorating room pops out from a misty white.

N² / YPYC architects - Windows, Table, Chair
© PROJECTION

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Hangzhou, China

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "N² / YPYC architects" 29 Jan 2019. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/910208/n2-ypyc-architects> ISSN 0719-8884

© PROJECTION

N²甜品店 / 有坪一尺建筑事务所

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.