We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

House in Higashi Ohwada / CASE-REAL

House in Higashi Ohwada / CASE-REAL

© Takumi Ota© Takumi Ota© Takumi Ota© Takumi Ota+ 23

More SpecsLess Specs
© Takumi Ota
© Takumi Ota

Text description provided by the architects. A wooden architecture plan situated at the bottom of a bamboo forest where a small river also flows. The site where the sound of the river can constantly be heard, was chosen by the client who is a photographer. Here, the volumes of the structures were placed along the river, creating a long two layer volume.

© Takumi Ota
© Takumi Ota
Plans
Plans
© Takumi Ota
© Takumi Ota

Thus the sound of flowing water can be heard in all the rooms which also have a view facing the stream. This house also functions as the photographers studio. Here we have created a studio space on the 2nd floor, and the living space on the ground floor, and by connecting these two floors with a wellhole we aimed to gently link the atmosphere of these separate floors. In addition, by stretching the living room outwards to the stream as an outdoor wood deck, we aimed to take in the surrounding nature as much as possible. 

© Takumi Ota
© Takumi Ota
Elevation
Elevation
© Takumi Ota
© Takumi Ota

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "House in Higashi Ohwada / CASE-REAL" 27 Dec 2017. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/886166/house-in-higashi-ohwada-case-real> ISSN 0719-8884
© Takumi Ota

林间溪旁,与大地为一体的自然小屋 House in Higashi Ohwada / CASE-REAL

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.