the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Offices Interiors
  4. China
  5. hyperSity Architects
  6. 2016
  7. Puhui Office Design / hyperSity Architects

Puhui Office Design / hyperSity Architects

  • 01:00 - 25 August, 2017
Puhui Office Design / hyperSity Architects
Puhui Office Design / hyperSity Architects, Courtesy of hyperSity architects
Courtesy of hyperSity architects

Courtesy of hyperSity architects Courtesy of hyperSity architects Courtesy of hyperSity architects Courtesy of hyperSity architects + 18

  • Architects

  • Location

    Beijing, China
  • Design Team

    SHI Yang, ZHANG Guoliang, ZHANG Tianyu
  • Area

    2600.0 m2
  • Project Year

    2016
Courtesy of hyperSity architects
Courtesy of hyperSity architects

Text description provided by the architects. Inclusive Finance Office is located in the galaxy SOHO, Beijing designed by Zaha Hadid. The total area of 2600 square meters. The overall inner space of the office echoes the design language of Zaha’s building, which provide a relatively coherent working atmosphere for the users.

Axonometric Drawing
Axonometric Drawing

A series of corridors connect various types of indoor space, including reception room, lounge area, tea room and all the size of the office space.The formation of a continuous traffic loop breaks down the traditional isolated working units.

Courtesy of hyperSity architects
Courtesy of hyperSity architects

In addition, the designer creates a public area near the entrance, as the multi functional space for gatherings, meetings and recreations. The architect not only envisions diversified compelling functional zones, but also to maintain different departments with cohesive shared values and synergies. Dynamic working, dinning and leisure space, achieve balancing coordinated status between different functional areas.

Courtesy of hyperSity architects
Courtesy of hyperSity architects

Design concept is not only to bring the basic layout and all the diverse functions into one connected space, but also consider the juxtaposition forms for the wide range of envisioned activities.The steel structural furniture, ceilings and floor pattern are created as part of the floating curvy geometry on site, through the dynamic interaction between daily activities and movement in the space. 

Courtesy of hyperSity architects
Courtesy of hyperSity architects

The corridors as traffic path linking each area bring vivid views and enable a blurred use with inside and outside activities, which achieve a smooth transition between three dimensional space and horizon plain.Here, the office space is no longer rigid, but flexible and adaptable. 

Courtesy of hyperSity architects
Courtesy of hyperSity architects

View the complete gallery

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
hyperSity Architects
Office
Cite: "Puhui Office Design / hyperSity Architects" 25 Aug 2017. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/878341/puhui-office-design-hypersity-architects/> ISSN 0719-8884
Courtesy of hyperSity architects

银河SOHO普惠金融办公室设计 / hyperSity architects