the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Offices Interiors
  4. Japan
  5. Koyori
  6. 2015
  7. CHICHI Office / Koyori + Atelier Salt

CHICHI Office / Koyori + Atelier Salt

  • 22:00 - 26 April, 2017
CHICHI Office / Koyori + Atelier Salt
CHICHI Office / Koyori + Atelier Salt, © Shohei Yoshida
© Shohei Yoshida

© Shohei Yoshida © Shohei Yoshida © Shohei Yoshida © Shohei Yoshida + 16

  • Architects

  • Location

    Osaka, Osaka Prefecture, Japan
  • Architect in Charge

    Nahoko Nakamura, Masahiko Nakamura, Yoji Fujiwara
  • Area

    45.0 m2
  • Project Year

    2015
  • Photographs

© Shohei Yoshida
© Shohei Yoshida

Text description provided by the architects. A room from a western style building from early Showa period in Higobashi, Osaka city An office interior design for the CHICHI Graphic design firm It aims at differentiating itself from other offices in the area, characterized by the presence of a lot of design studios and offices.

© Shohei Yoshida
© Shohei Yoshida

Although it is an office, it is a relaxed space as a cafe, expecting that the flow of ideas is perceived in negotiation times. That is the main sense of design.

© Shohei Yoshida
© Shohei Yoshida

It avoids placing a clear partition between the workspace and meeting room with the presence of shade plants as a soft layer inside the space. As for the furniture, a peculiar olive finish with unnoticed wood grain was adopted, so that the office would show its own taste over the time.

© Shohei Yoshida
© Shohei Yoshida
Floor Plan
Floor Plan

View the complete gallery

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Koyori
Office
Atelier Salt
Office
Cite: "CHICHI Office / Koyori + Atelier Salt" 26 Apr 2017. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/870026/chichi-office-koyori-plus-atelier-salt/> ISSN 0719-8884