the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Office Buildings
  4. China
  5. hyperSity Architects
  6. 2016
  7. Joy City ‘Woo Space’ / hyperSity Architects

Refurbishment in Architecture

presented by the MINI Clubman

Joy City ‘Woo Space’ / hyperSity Architects

  • 19:00 - 6 September, 2016
Joy City ‘Woo Space’ / hyperSity Architects
Joy City ‘Woo Space’ / hyperSity Architects, © hyperSity office
© hyperSity office

© hyperSity office © hyperSity office © hyperSity office © hyperSity office + 21

© hyperSity office
© hyperSity office

Text description provided by the architects. Joy City ‘Woo Space’ is an innovative co-working space designed for entrepreneurs. It is located in a business park for creative industries, which was transformed from a granary warehouse in Chaoyang District, Beijing.

© hyperSity office
© hyperSity office

The original space was a single-story red brick warehouse, in net height of 6.7 meters and ridge height of 9.2 meters, which sized in 1000 square meters ground floor area. The client expected the renovated space with multiple functions, such as independent and co-working space, event space, café, theater and gym.

© hyperSity office
© hyperSity office
Section
Section
© hyperSity office
© hyperSity office

To provide office and communal area of 600 people, multi-level interlayer system is applied in the projects to make the space expanding to 2,600 square meters. Overall, the space was divided into three major levels with fifteen different elevated heights, so that each working team can have their own sphere with privacy and independency, while wide view is also offered. Full height recreational areas create relaxing atmosphere in the office. Meanwhile, spaces of temprorary use such as conference rooms, pantries and chat rooms are purposely designed in the height of 2.3 meter. With the series of contrasted floor heights, they dynamically formed interesting spatial experiences.

© hyperSity office
© hyperSity office

The main building entrance forms a welcoming gesture by a unique folded metal plate to connect the exterior and interior space. Moreover, it also shapes an area of triangle small courtyard in front of the coffee bar. In a similar approach, another courtyard is enclosed. Together with rooftop outdoor terrace above the boiler house, vibrant leisure facilities are created for both staffs and guests.

© hyperSity office
© hyperSity office
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite: "Joy City ‘Woo Space’ / hyperSity Architects" 06 Sep 2016. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/794607/joy-city-woo-space-hypersity-office/> ISSN 0719-8884
© hyperSity office

大悦城无界空间 / hyperSity 工作室