the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. News
  3. Gallery: Wolfgang Buttress' Relocated Expo Pavilion, The Hive, Photographed by Laurian Ghinitoiu

Gallery: Wolfgang Buttress' Relocated Expo Pavilion, The Hive, Photographed by Laurian Ghinitoiu

Gallery: Wolfgang Buttress' Relocated Expo Pavilion, The Hive, Photographed by Laurian Ghinitoiu
Gallery: Wolfgang Buttress' Relocated Expo Pavilion, The Hive, Photographed by Laurian Ghinitoiu, © Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu

Wolfgang ButtressThe Hive, a Gold Medal-winning UK Pavilion originally built for the 2015 Milan Expo, has been relocated to the Kew botanical gardens in central London. The striking (and photogenic) "beehive" was designed by the British practice to provide visitors with a glimpse into the life of a working bee; its 169,300 individual aluminium components—reaching 17-meters tall and fitted with hundreds of LED lights—created a multi-sensory experience that shed light on the importance of the pollinator. Following its relocation, photographer Laurian Ghinitoiu has turned his lens to this installation and its new home.

© Laurian Ghinitoiu © Laurian Ghinitoiu © Laurian Ghinitoiu © Laurian Ghinitoiu + 23

© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu
© Laurian Ghinitoiu

View the complete gallery

About this author
James Taylor-Foster
Author
Cite: James Taylor-Foster. "Gallery: Wolfgang Buttress' Relocated Expo Pavilion, The Hive, Photographed by Laurian Ghinitoiu" 19 Jun 2016. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/789776/gallery-wolfgang-buttress-relocated-expo-pavilion-the-hive-photographed-by-laurian-ghinitoiu/> ISSN 0719-8884
© Laurian Ghinitoiu

画廊: 米兰世博会上惊艳的蜂巢展馆现已重建