Mg / MGHS

Mg / MGHS

Mg / MGHS - Image 2 of 22Mg / MGHS - Image 3 of 22Mg / MGHS - Image 4 of 22Mg / MGHS - Image 5 of 22Mg / MGHS - More Images+ 17

Buenos Aires, Argentina
  • Architects: MGHS
  • Area Area of this architecture project Area:  35
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2015
  • Photographs
More SpecsLess Specs
Mg / MGHS - Image 2 of 22
© Fernando Schapochnik

Text description provided by the architects. For the refurbishment of a terrace located in a classic house in Buenos Aires.

Marantz focused on converting the roof into a new recreational spot by designing an area with green spaces, an orchard with its own irrigation system, and by expanding its living area by adding a grill and deck. A light structure was added, linking the two roof levels with a staircase that connects and saves space. This system adds a canopy where needed, and is left open for the areas that need natural light, like the orchard and part of the deck. One of the most important factors of the project was the budget, therefore the choice of materials was very important.

Mg / MGHS - Image 8 of 22
© Fernando Schapochnik
Mg / MGHS - Image 18 of 22
Axonometry
Mg / MGHS - Image 9 of 22
© Fernando Schapochnik

Aesthetic and material quality and balance was achieved through the use of tinplate, tongue and wood joints, wood deck floor, and white plaster.The result is a green and environmentally friendly terrace that creates a place for recreation and relaxation for its owners.

Mg / MGHS - Image 3 of 22
© Fernando Schapochnik

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "Mg / MGHS" 18 Mar 2016. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/783996/mg-marantz-arquitectura> ISSN 0719-8884

© Fernando Schapochnik

自由阳光的Mg露台改造项目 / MGHS

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.