the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Renovation
  4. France
  5. Multiarchi
  6. 112 Belleville Hills / Multiarchi

Refurbishment in Architecture

presented by the MINI Clubman

112 Belleville Hills / Multiarchi

  • 11:00 - 3 September, 2015
112 Belleville Hills / Multiarchi
112 Belleville Hills / Multiarchi, © Christophe Gaubert
© Christophe Gaubert

© Christophe Gaubert © Christophe Gaubert © Christophe Gaubert © Christophe Gaubert + 12

© Christophe Gaubert
© Christophe Gaubert

Text description provided by the architects. Inspired by hipster style, this residence in Paris is full of details, finishing materials and furniture designed by Multiarchi and selected in Italy, Spain, Sweden and France.
The project takes place inside an old warehouse above a bakery.

Floor Plan
Floor Plan

The raw wooden structure gives a warm barn-like atmosphere to the loft under the zinc roof. The large open volume, filled with sunlight, was the beginning of the inspiration. We've wanted to play with the spaces inside while preserving qualities that are rarely found in Paris.

© Christophe Gaubert
© Christophe Gaubert

The kitchen tends to disappear around an abstract concrete block , the bathroom’s box is creating a mezzanine offering a game space while giving access to the children's bedroom. To force the focus on the main volume, we've tried to hide the doors to the rooms. Visitor are always surprised to find a door with another room behind.

© Christophe Gaubert
© Christophe Gaubert

View the complete gallery

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite: "112 Belleville Hills / Multiarchi" 03 Sep 2015. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/772866/112-belleville-hills-multiarchi/> ISSN 0719-8884
© Christophe Gaubert

美丽城之山112号/ Multiarchi