Interaction - BWM Office / feeling Design

Interaction - BWM Office / feeling Design

Interaction - BWM Office / feeling Design  - Image 2 of 16Interaction - BWM Office / feeling Design  - Image 3 of 16Interaction - BWM Office / feeling Design  - Table, ChairInteraction - BWM Office / feeling Design  - Lighting+ 16

  • Architects: feeling Design
  • Area Area of this architecture project Area :  320
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2014
  • Photographs
    Photographs :He Yuansheng
Interaction - BWM Office / feeling Design  - Image 3 of 16
© He Yuansheng

Text description provided by the architects. People are becoming more and more indifferent today, feeling Design attempted to break this situation when they received the design task for BWM office. Instead of emphasizing hierarchical relationships among colleagues in other companies, BWM concerns more about inner cooperation. feeling Design hit it off with BWM right away! feelingDesign made a decision to change the space compartment structure for creating a more friendly and harmonious office space.

Interaction - BWM Office / feeling Design  - Image 2 of 16
© He Yuansheng
Interaction - BWM Office / feeling Design  - Image 16 of 16
Floor Plan
Interaction - BWM Office / feeling Design  - Table, Chair, Windows
© He Yuansheng

At the initial design stage, we instinctively pursue a simple but surprising spatial experience. Fluent lines and simple space layout are mingled to use to create a sense of beauty. White background with wood elements and hidden lights create a cozy atmosphere. Unconstrained by others, each part in the space has unique size and radian, connects and penetrates with each other through special forms. The fluid and curved office table baffles in the central open office strengthen the communication among colleagues.The office tables and feature wall in lobby are mainly made of artificial stone. This kind of environmental friendly stone materials with wood create a natural and lively environment. Besides, unique and special space layout can be provided because of flexible and various artificial stone properties.

Interaction - BWM Office / feeling Design  - Image 7 of 16
© He Yuansheng

In BWM project, based on the curved structure, feeling Design tried to combine all elements in this spaceto complete a marvelous project work for BWM office staff and visitors.

Interaction - BWM Office / feeling Design  - Lighting
© He Yuansheng

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Guangzhou, Guangdong, China

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Interaction - BWM Office / feeling Design " 11 Aug 2015. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/771361/interaction-bmw-office-feeling-design> ISSN 0719-8884

© He Yuansheng

“互融”- 博炜曼办公空间 / feeling Design

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.