We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

HUB 67 / LYN Atelier

HUB 67 / LYN Atelier

© Jill Tate© Jill Tate© Jill Tate© Jill Tate+ 15

More SpecsLess Specs
© Jill Tate
© Jill Tate

Text description provided by the architects. Hub 67 is a community centre in Hackney Wick, constructed with recycled material from the London 2012 Olympic and Paralympic Games.

© Jill Tate
© Jill Tate

The building is designed for three to five years use and embraces a temporary and recycled aesthetic adding to the local architectural palette with a high quality design.

© Jill Tate
© Jill Tate
Floor Plan
Floor Plan
© Jill Tate
© Jill Tate

The façade and a central chandelier were designed and built with the local community, creating ownership at the heart of the project.

Longitudinal Section
Longitudinal Section

Hub 67 was a pilot project exploring the reuse of material from the Games. 

Meeting building regulations and limiting the use of new materials, and de-constructing existing structures to create something new required an innovative approach to design, construction, specification and tendering.

© Jill Tate
© Jill Tate

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:67 Rothbury Road, London E9, United Kingdom

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "HUB 67 / LYN Atelier" 30 Jun 2015. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/769290/hub-67-lyn-atelier> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.