We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Renovation in Durbuy / PIQUE

Renovation in Durbuy / PIQUE

© Peter Jahnke© Peter Jahnke© Peter Jahnke© Peter Jahnke+ 12

  • Architects: PIQUE
  • Area Area of this architecture project Area:  100 Area:  100
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2014 Year:  2014
  • Photographs photographs:  Peter JahnkePhotographs:  Peter Jahnke
© Peter Jahnke
© Peter Jahnke

Text description provided by the architects. The building owners have been slowly renovating an old barn built in the late 1800's.  This, their last bit of unfinished space is decidedly more contemporary than the rest of the house. 

The clean lines and detailing of a modern space highlights the dynamic volume.  The primary goal in the renovation was to preserve as much of the openness and height as possible that existed in the raw space, but were required to add a few walls for program privacy.

Section
Section

The new interior walls are shaped to echo the existing roof lines and a new light scoop funnels light into the vaulted space.

© Peter Jahnke
© Peter Jahnke

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "Renovation in Durbuy / PIQUE" 27 Mar 2015. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/610671/renovation-in-durbuy-pique> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.