All
Projects
Products
Events
Competitions

s.Oliver Headquarters / KSP Jürgen Engel Architekten

s.Oliver Headquarters / KSP Jürgen Engel Architekten

© Jean-Luc Valentin © Jean-Luc Valentin © Jean-Luc Valentin © Jean-Luc Valentin + 11

Rottendorf, Germany
© Jean-Luc Valentin
© Jean-Luc Valentin

Text description provided by the architects. The building’s restrained formal language serves as a projection surface for the s.Oliver world of fashion and large display windows present this inner world. The vertical access via a spectacular oval staircase with open galleries is the focal point of the building.

© Jean-Luc Valentin
© Jean-Luc Valentin

Colored furniture serves as an eye catcher and highlights the informal meeting points. In line with the way the building is structured, different finishes such as stone, wood and fabric are used.

Section
Section

Project gallery

See all Show less

Project location

Address: Rottendorf, Germany

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "s.Oliver Headquarters / KSP Jürgen Engel Architekten" 31 May 2013. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/377869/s-oliver-headquarters-ksp-jurgen-engel-architekten/> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.