We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Climber´s House / Komada Architects' Office

Climber´s House / Komada Architects' Office
© Toshihiro Sobajima
© Toshihiro Sobajima
Edogawa, Japan

© Toshihiro Sobajima© Toshihiro Sobajima© Toshihiro Sobajima© Toshihiro Sobajima+ 18

© Toshihiro Sobajima
© Toshihiro Sobajima

Multilevel house which might be seen like small places gathered and also like a large one room. For the family that loves mountain climbing, we designed the house in which the daily life itself becomes like mountain climbing. 

© Toshihiro Sobajima
© Toshihiro Sobajima

You run up a hill, cross a valley and stream,climb up a cliff, then you will overlook an unexpected scene below.The place where you have been can be seen in the distance. 

© Toshihiro Sobajima
© Toshihiro Sobajima

In a fine day you spend time on the hammock in sunbeams shining through branches of trees, in a rainy day you may be in a cave alone. And family spend a starry night  all together in the tent on the roof and have a good night sleep.This is the house for such a four-person family active and full of energy.

Section
Section

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "Climber´s House / Komada Architects' Office" 17 Feb 2013. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/333110/climber%25c2%25b4s-house-komada-architects-office> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.