House In Aoto / High Land Design

House In Aoto / High Land Design

© Toshiyuki Yano© Toshiyuki Yano© Toshiyuki Yano© Toshiyuki Yano+ 20

  • Architects: High Land Design - Masayoshi Takahashi
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2011
  • Photographs Photographs:  Toshiyuki Yano

Text description provided by the architects. A spiral staircase has been built into the home, enabling the individual to move through out each space with ease.

© Toshiyuki Yano
© Toshiyuki Yano

This house is located in a heavily trafficked road on the north side. We thought that is important to be connected the scene of life continuously while moved up and down about this project. We placed each space like spiral around the stairs. So that It is possible to move around each space without feeling the difficulty moving up and down.

© Toshiyuki Yano
© Toshiyuki Yano

The first floor is garage and work spaces, the second floor is a living and dining space on sunny south side, the third floor is a private room and master bedroom. And we have placed closed spaces (such as toilet ,storage, sanitary) on the north side. So we were able to get a quiet and sunny living environment.

© Toshiyuki Yano
© Toshiyuki Yano

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "House In Aoto / High Land Design" 21 Feb 2012. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/209688/house-in-aoto-high-land-design> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments
© Toshiyuki Yano

Aoto住宅 / High Land Design

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.