the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Barn
  4. Japan
  5. Jun Igarashi Architects
  6. 2009
  7. Signal Barn / Jun Igarashi Architects

Signal Barn / Jun Igarashi Architects

  • 00:00 - 18 July, 2011
Signal Barn / Jun Igarashi Architects
Signal Barn / Jun Igarashi Architects, Courtesy of Jun Igarashi Architects
Courtesy of Jun Igarashi Architects

Courtesy of Jun Igarashi Architects Courtesy of Jun Igarashi Architects Courtesy of Jun Igarashi Architects Courtesy of Jun Igarashi Architects + 22

  • Architects

  • Location

    Hokkaido Prefecture, Japan
  • Structural Engineer

    Daisuke Hasegawa & Partners
  • Area

    26.47 m2
  • Project Year

    2009

Text description provided by the architects. Located in Kamifurano, Hokkaido, this lot is occupied by Farm Tomita, a famous sightseeing spot. Without any landmark at the entrance to the farm, the large line of people, cars, and buses caused a certain amount of confusion. Thus, there was a need for a signal or gate at the main entrance. I began by researching a variety of thing like the state of the line and the existing facilities.

Courtesy of Jun Igarashi Architects
Courtesy of Jun Igarashi Architects

The results and the issue of visibility prompted me to create a volume using various sizes of house forms. Although they had a special application as a signal, by erecting the forms there, I attempted to create a new comfortable place that would serve as a trigger on the site.

Courtesy of Jun Igarashi Architects
Courtesy of Jun Igarashi Architects

View the complete gallery

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Jun Igarashi Architects
Office
Cite: "Signal Barn / Jun Igarashi Architects" 18 Jul 2011. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/150882/signal-barn-jun-igarashi-architects/> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments
Courtesy of Jun Igarashi Architects

信号谷仓 / Jun Igarashi Architects