We’ve built you a better ArchDaily. Learn more and let us know what you think. Send us your feedback »

Livsrum - Cancer Care Centre / ARCGENCY

  • Architects: ARCGENCY
  • Location: Vejle, Denmark
  • Area: 1450.0 sqm
  • Project Year: 2013
  • Photographs: Courtesy of ARCGENCY

Courtesy of ARCGENCY Courtesy of ARCGENCY Courtesy of ARCGENCY Courtesy of ARCGENCY

The Wave / Henning Larsen Architects

Courtesy of Henning Larsen Architects
Courtesy of Henning Larsen Architects

The Wave in Vejle, Denmark designed by Henning Larsen Architects is a new unique housing that embraces the sculptural and organic forms to become a new landmark for the city. It takes advantage of both its location and the views it offers, while equally challenging the existing architecture of the area and its program as a housing complex. More on this project after the break.