All
Projects
Products
Events
Competitions
  1. ArchDaily
  2. Weihai

Weihai: The Latest Architecture and News

Bridge-Pavilion / SpaceStation

© Weiqi Jin © Weiqi Jin © Weiqi Jin © Weiqi Jin + 39

Weihai, China
  • Architects: SpaceStation
  • Area Area of this architecture project Area:  500
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2019

Stone Nest Amphitheatre / 3andwich Design / He Wei Studio

stage and grandstand. Image © Weiqi Jin Cliff completely preserved, around which stage and grandstand are set. Image © Weiqi Jin main access to stage. Image © Weiqi Jin cliff preserved as stage background. Image © Weiqi Jin + 27

Weihai, China

The Swan Science Museum / Rurban Studio

© Tianzhou Yang © Li Yao © Li Yao © Tianzhou Yang + 16

Weihai, China
  • Architects: Rurban Studio
  • Area Area of this architecture project Area:  2663
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2019

Swan Lake Bridge House and Viewing Tower / TAO - Trace Architecture Office

overall view. Image © Hao Chen nearby view. Image © Hao Chen bridge house facade. Image © Hao Chen bridge house lobby. Image © Yilong Zhao + 49

Weihai, China

Persimmon Garden / 3andwich Design / He Wei Studio

The facade of the original building is retained and grey space is formed at the entrance with steel members. Image © Weiqi Jin Pavilions, trees, and their reflections in the water enhance the sense of painting. Image © Weiqi Jin Tea drinking pavilion, a semi-outdoor space for relaxation in the persimmon garden. Image © Weiqi Jin In guest room A, stone walls and old furniture are kept deliberately to convey a sense of time and  regional information. Image © Weiqi Jin + 20

Weihai, China

12-Bay Art School & Chin House / 3andwich Design / He Wei Studio

Building at night. Image © Weiqi Jin The newly constructed door head contrasts with the old building,Reflect the different construction time. Image © Weiqi Jin The semi-open pavilion on the west side perpendicular to the original building provides a comfortable space for the backyard terrace. Image © Weiqi Jin The "white box" treatment mode is more conducive to the layout and display of future exhibits. Image © Weiqi Jin + 31

Weihai, China

Mica-Bar / 3andwich Design / He Wei Studio

View from Northwest side. Image © Weiqi Jin Entrance. Image © Weiqi Jin Light and shadow formed by the brick wall. Image © Weiqi Jin Shopwindow area. Image © Weiqi Jin + 24

Weihai Hospital of Traditional Chinese Medicine / GLA

© Li Yao © Li Yao © Li Yao © Li Yao + 25

Weihai, China
  • Architects: GLA
  • Area Area of this architecture project Area:  7980
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2018

Shidao Resort / Duoxiang Studio

© Sun Hai Ting, Bai Chen © Sun Hai Ting, Bai Chen Hall Interior © Sun Hai Ting, Bai Chen + 39

Weihai, China
  • Architects: Duoxiang Studio
  • Area Area of this architecture project Area:  7189
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2015

Viewing Pavilion on Hill / TAO - Trace Architecture Office

© YAO Li
© YAO Li
Weihai, China
  • Architects: TAO - Trace Architecture Office
  • Area Area of this architecture project Area:  256
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2012

© YAO Li Courtesy of Trace Architecture Office Courtesy of Trace Architecture Office © YAO Li + 45

Weihai Pavilion / Make Architects

© Shu He
© Shu He

Architects: Make Architects Location: Weihai, Shandong, China Project Year: 2012 Photographs: Shu He

© Shu He © Shu He © Shu He © Shu He + 17