the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions

Xuancheng

Village Lounge of Shangcun / SUP Atelier

02:00 - 26 April, 2018
Village Lounge of Shangcun / SUP Atelier, Night view. Image © Zhi Xia
Night view. Image © Zhi Xia

Northwest view. Image © Zhi Xia Ancient house on the south side of canopy. Image © Zhi Xia Bamboo umbrella and wall. Image © Zhi Xia West side village road. Image © Zhi Xia + 46

  • Architects

  • Location

    Jiapengxiang, Jixi, Xuancheng, Anhui, China
  • Design Team

    Yehao Song, Jingfen Sun, Yingnan Chu, Dan Xie, Xiaojuan Chen, Haowei Yu
  • Bamboo Contractor

    Anji Zhujing Bamboo Industry Technology Co.,Ltd
  • Construction Contractor

    Shangcun Villagers
  • Urban Planning Team

    China Academy of Urban Planning & Design
  • Illumination Design

    Zhang Xin Studio, Tsinghua University, School of architecture
  • Area

    150.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

JIXI Christian Church / XING DI

22:00 - 26 May, 2017
JIXI Christian Church / XING DI, © Sun Haiting
© Sun Haiting

© Sun Haiting © Sun Haiting © Sun Haiting © Sun Haiting + 23

  • Architects

  • Location

    Jixi, Xuancheng, Anhui, China
  • Architect in Charge

    Xing Di
  • Construction design

    Gu Hao
  • Area

    2700.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs